Bolig Eksklusiv

præsenterer Trørød og Vedbæk

Udforsk

Trørød – en hyggelig by med åbne marker
Trørød ligger i Rudersdal Kommune i Nordsjælland. Forstaden er i dag sammenvokset med Gl. Holte og Vedbæk til ét samlet byområde. Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Trørød er omgivet af en herlig natur. Mod nord støder arealerne op til kommunegrænsen mod Hørsholm Kommune. I dette område findes flere dyrkede arealer. Byen er desuden omgivet af mose og mindre skovområder med bronzealdergravhøje. De ældste spor af menneskelige aktivitet, der er fundet på denne egn, er 11.000 år gamle flinteredskaber.

Familiens hverdag i Trørød
I Trørød er der mulighed for at gå eller cykle på den nedlagte jernbanestrækning Nærum-Vedbæk, som en del af Kulturslangeruten – en evig smuk og foranderlig rute, som skifter karakter alt efter årstiden. I Trørøds centrum ligger et torv med moderne indkøbscenter, som er omgivet af en række velholdte gamle huse. Byen rummer også en SuperBrugsen, en lokal skole, børnehus og fritidsaktiviteter.

Vedbæk – livsnyderi ved Øresund
Hvor Københavns forstæder hører op og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder, ligger Vedbæk. Vedbæk er kendt for sine store, smukke huse og Øresunds skvulpende bølger. Byen ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum og udgør sammen med Trørød og Hørsholm ét samlet byområde.
Hvis man holder af naturen, og ikke vil undvære byen, har Vedbæk en placering op ad Maglemosens rekreative områder og man kommer til at bo midt i den storslåede natur med skov, mose og sø som nærmeste nabo.

Vedbæk er et perfekt sted at bo
Vedbæk lokker også med flere lækre sandstrande, som inden for de seneste år er blevet oprenset, udvidet og forbedret med nyt sand. Strandene er tilmed både badevenlige og lavvandede. Samtidig har Vedbæk det meste: Her er lokal skole, børnepasningsordninger, fritidsaktiviteter og Vedbæks charmerende handelsgade, der frister med butikker, restauranter og caféer. Og med Øresund og den hyggelige Vedbæk Havn, har man alle muligheder for at nyde naturen fra første parket. Året rundt kan man købe friskfanget fisk på havnen, hvor der desuden også er indkøb og spisesteder.