Sælg bolig

Solgt eller gratis – er naturligvis også gældende hos os. Får vi ikke solgt din bolig indenfor den aftalte periode, får vi naturligvis intet honorar. De eneste udgifter, du skal afholde, er dine udgifter til udarbejdelse af tilstandsrapport samt energimærke!

Ingen binding – vi tror på at vejen til et godt boligsalg er et positivt løbende samarbejde med vores kunder. Derfor er vores salgskontrakter uden binding, hvilket giver dig sikkerhed for at vores salgsindsats, annoncering og opfølgning altid er “skarp”. Vores salgskontrakt binder dig ikke, men vores resultater og salgsindsats gør!

Din lokale mægler er os! Men vi er også sikre på, at vi kan tilbyde dig den bedste oplevelse. Vi fokuserer på kendskabet til netop dit nærområde, og det oplever du hurtigt, når du kontakter os. Test vores viden – og vi vil leve op til dine forventninger.

Din bolig bliver eksklusiv hos os. Når vi annoncerer den, vil der maksimalt være 4 andre boliger på samme side. Vi benytter os af fotos i bredformat, som giver folk lejlighed til at opleve alle facetter af din bolig. Vi har naturligvis også mulighed for at benytte 720 graders præsentation på nettet.

Bestil Tid

Ledige tider til salgsvurdering

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en salgsvurdering

Annuller