Partner

Klaus Øllgaard

klaus@boligeksklusiv.dk
28 60 25 92

>Klaus Øllgaard

Om Bolig Eksklusiv
Velkommen til Bolig Eksklusiv – din betroede ejendomsmægler i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi fokuserer på at præsentere din bolig så lækkert og eksklusivt for køber som muligt.

Vi har kontor i Holte, hvor vi sidder under samme tag som Lyngby – og Rudersdal Mæglerne, som vi arbejder tæt sammen med.

Vores ejendomsmæglere er bosiddende med deres familier i henholdsvis Birkerød, Lyngby og Holte, hvor de alle tager aktiv del i de lokale aktivitetstilbud og sociale arrangementer. Derfor har vi altid en finger på pulsen i lokalområdet og ved, hvad der rører på sig for både børn, unge og ældre.

Det indgående lokalkendskab er med til styrke vores muligheder for at gøre din bolig attraktiv over for potentielle købere.

Vi lytter til dine ønsker og behov
Mange års erfaring i branchen har lært os, at des bedre forberedte og vidende vores ejendomsmæglere er, des kortere bliver beslutningsprocessen hos de potentielle købere efter en fremvisning. Derfor udfører vi altid et grundigt manuelt forarbejde, inden vi sætter en bolig til salg. Det gør, at vi kender hver en krog, så vi kan fremhæve netop de egenskaber og fordele, som boligen tilbyder, over for potentielle købere.

Det er afgørende for os, at du får den bedst mulige pris for din bolig. Derfor involverer vores ejendomsmæglere sig dybt i dine ønsker og behov samt holder fokus på at gøre din bolig attraktiv på markedet.

Eksklusiv sagshåndtering og intelligent markedsføring
Bolig Eksklusiv er kendetegnet ved, at vi behandler vores kunder individuelt og holder et højt serviceniveau gennem hele salgs- og/eller købsprocessen. Vi ser det unikke i din bolig og finder ud af, hvor vi kan gøre en forskel.

Ved et hvert samarbejde fokuserer vi på at gøre din bolig eksklusiv. Vi fremviser ikke bare din bolig for potentielle købere – vi præsenterer et hjem med muligheder.

Markedsføringen af din bolig bliver tilpasset den fastlagte strategi for salget. Vi bruger de bedste professionelle boligfotografer, og alle billeder bliver optimeret og billedbehandlet, så din bolig får det rette udtryk. Nogle gange anbefaler vi, at vores stylist optimerer din boligs fremtoning – for på den måde at øge gruppen af potentielle købere.

Vi er meget bevidste om, at mange boligkøbere tager beslutninger online. Derfor benytter vi os i høj grad af intelligent online markedsføring. Intet bliver overladt til tilfældighederne – nøglen til et godt salg ligger i planlægningen. Det er ikke det vigtigste for os, hvor hurtigt din bolig kommer på markedet, men at den præsenterer sig fra sin bedste side og over for den rette målgruppe, når den gør.

Kontakt os i dag
Vi ved, at det har stor betydning for dig, at vi er engagerede. Derfor tager vi os god tid både før, under og efter dit boligsalg.

Får du brug for oplysninger om boligmarkedet, hjælp til salg af din bolig eller behov for en værdiansættelse af din nye bolig, håber vi at høre fra dig.

Kontakt os på telefon 72170272 – god dag.

Bolig EksklusivDin lokale ejendomsmægler

Fotografier på websitet:
Alle billeder på vores website er købt med rettigheder og må ikke kopiere eller anvendes uden forudgående tilladelse. Dette gælder både boligpræsentationsbilleder samt billeder brugt i websites opbygning.

DE og DSE:
Virksomheden og de ansatte ejendommæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening og af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Medarbejdere:
Kim Krabbe, ansvarlig ejendomsmægler, MDE
Klaus Øllgaard, partner

Forsikring
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr: 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

 

null

Samarbejdsaftaler:
BRF Kredit, BRF Bank, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/S, Politikens Lokalaviser.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
BRF Kredit, BRF Bank, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/SPolitikens LokalaviserBørsen,
Kontakt os for yderligere oplysninger om provision, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Bolig Eksklusiv • Holte Stationsvej 16 • 2840 Holte • T: 72 170 270 • mail@boligeksklusiv.dk • CVR.nr.: 33147082