Reventlowsgade 16, København V

Lækker lejlighed, super centralt, med egen altan, og med elevator.

Se bolig

Reventlowsgade 16, 2 th,
1651 København V

  • Kontantpris 8.995.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.531 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 1886
  • Boligareal 151 m²
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Kælderareal 433 m²

Lækker lejlighed, super centralt, med egen altan, og med elevator.

Der er ikke en finger at sætte på hverken bolig eller beliggenhed, for I overtager en stor, smuk og yderst velholdt københavnerlejlighed med en eftertragtet adresse på Reventlowsgade 16, hvilket placerer jer på grænsen mellem Vesterbro og Indre By. Jeres nye naboer tæller alt fra Hovedbanen til Tivoli og Kødbyen, så I bor i hjertet af byen, hvor I er omgivet af kultur, restaurantbesøg og alt, hvad I kan ønske jer.

I træder direkte ud til metroen ved Hovedbanen, så takket være Cityringen er I godt forbundet med hele byen. Der er dog ingen grund til at forlade jeres nye nabolag, for det står klar med den ene gode oplevelse efter den anden. I kan slentre ned gennem Istedgade, som byder på en symfoni af lækre spisesteder, små vinbarer og take-away fra alle verdenshjørner. Kødbyen står klar med alt fra gallerier til natteliv, og bevæger I jer i modsatte retning, går der ikke længe, før I møder Rådhuspladsen, som herefter bliver til de små stræder i det ældste København. Det er en drømmeadresse for alle jer, der elsker storbylivet, og når man bor i København kombineres det samtidig med nem adgang til rekreative områder. Jeres lejlighed ligger med gåafstand til havneløbet og med endnu kortere vej til Søerne, hvor I kan lufte løbeskoene. Bedre bliver det ikke.

De gode oplevelser fortsætter, når I vender blikket mod boligen. I bydes velkommen af et charmerende førstehåndsindtryk allerede på gaden, for jeres lejlighed ligger i en klassisk københavnerejendom, der lige siden 1886 har prydet gadebilledet med gesims, dannebrogsvinduer og fine kviste. Herfra skal I sætte kurs mod 2. sal, hvor lejligheden ligger godt placeret, for I bor ugeneret med god afstand til gadeniveau, men I slipper samtidig for alt for mange trapper mod hoveddøren.

I overtager nøglerne til 151 kvadratmeter, der på smukkeste vis forener den klassiske charme med en lang række moderne istandsættelser. Hjemmet bærer tydeligt præg af løbende vedligeholdelse og diverse renoveringer, der tilsammen har efterladt jer en indbydende bolig i flot stand. Lejlighedens løbende opdateringer er foretaget med respekt for den oprindelige stil, så I vil forelske jer i både fyldningsdøre, plankegulve og elegante stuklofter, der tilfører rummene sjæl og charme. Særligt i den store stue vil I fornemme de herskabelige omgivelser, som understreges af den flotte loftshøjde.

Foruden stuen byder planløsningen også på to værelser, et vaskerum, et walk-in-closet, et smagfuldt indrettet badeværelse og ikke mindst et lækkert køkken, der prydes af rene linjer i indretningen. Det bliver en fornøjelse at afprøve nye opskrifter i det store køkken, hvor kogeøen er placeret i hjertet af rummet, og hvor der er opgraderet med absolut alt i hårde hvidevarer. Flere steder i hjemmet vil I desuden opleve det blottede murværk - eksempelvis på de to værelser -, og denne detalje skaber en fin kontrast til både de stilrene istandsættelser og den oprindelige charme.

Til slut rundes turen af med manér, når I træder udenfor til sol og sommer på jeres dejlige altan, der ligger i forlængelse af køkkenet. Altanen orienterer sig mod syd, og den vender ud mod den rolige gård, så her kan I nyde sommervejret på afstand af bylivet, selvom I bor i det helt centrale København.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!

Reventlowsgade 16, 2 th,
1651 København V

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 30/1 12:45-13:10