Byhøjen 1, Vanløse

Total renoveret 112 kvm. i to plan, fåes ikke billigere.

Se bolig

Byhøjen 1, st tv,
2720 Vanløse

 • Kontantpris 2.845.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 5.112 kr.
 • Ejendomstype Ejerlejlighed
 • Energimærke E
 • Byggeår 1940
 • Om- eller tilbygget 2019
 • Boligareal 90 m²
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Kælderareal 49 m²

Total renoveret 112 kvm. i to plan, fåes ikke billigere.

I Vanløse kan I nu blive de heldige indehavere af en lejlighed i to plan, som er totalrenoveret i 2018. Med denne beliggenhed vil I være tæt på alle hverdagens fornødenheder, ligesom der kun er 11 minutters gang til Vanløse Station, hvorfra I både kan tage metroen og S-toget til andre dele af hovedstaden.

Træd indenfor i en veldisponeret lejlighed, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så der opstår en god sammenhæng i boligen. Alle hjemmets faciliteter er fra 2018, og det gælder også køkkenet, der står flot i et minimalistisk design. En spændende kontrast opstår mellem de hvide fronter og den sorte bordplade, hvor I får god plads til at udfolde de kulinariske egenskaber, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Elementerne indeholder desuden masser af opbevaringsplads til køkkenredskaber og madvarer.

Stuen lader sig nemt møblere med både et sofaarrangement og et spisebord, hvor I kan samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. I det hele taget bliver lejligheden dejlig at vende hjem til efter en lang arbejdsdag, og I bliver mødt af en varm og behagelig stemning overalt. Stueplan indeholder også et værelse, der nemt indrettes med både seng, klædeskab og hjemmekontor på trægulvet, og med et badeværelse på hver etage kan den travle hverdag bare komme an.

Selvom stueetagen kan fungere som en selvstændig lejlighed i sig selv, får I her ekstra kvadratmeter i det meget anvendelige kælderplan, der er udstyret med disponible rum og et rummeligt badeværelse. Lokalerne er velholdte, og fra det største disponible rum kan I tilgå et mindre, der er perfekt til opbevaring, mens der i en lomme er installeret en vaskesøjle. Badeværelset er helt moderne og stilrent i sit udtryk, og I kan se frem til en separat bruseniche samt et pænt møblement med masser af plads til opbevaring. Som en rød tråd i lejligheden går den elegante kontrast mellem sort og hvid, så indretningen er helt gennemført med et stilrent inventar og en klar belysning med indbyggede spots i loftet på badeværelset.

Lejligheden er placeret i en ejendom fra 1940, der præsenterer sig flot med et grønt nærmiljø ved vejen. I bliver en del af en god ejerforening, og der er anlagt et areal med græsplæne og terrasser tæt på bygningen, hvor I kan nyde solen på en varm sommerdag. Her kan I sidde med bare tæer i græsset og læse en god bog, ligesom det også vil være oplagt at mødes med venner og familie over et medbragt måltid. Langs gaden er der mulighed for at parkere bilen, og kvarteret er fredeligt med nærhed til alt, hvad hverdagen kan ønske sig.

Vanløse er en levende forstad, som vil dække alle jeres behov, og det tager blot tre minutter at gå til det nærmeste supermarked ved Ålekistevej. Bevæger I jer i den modsatte retning, kan I besøge Grøndalsparken, der næsten strækker sig helt ned til Damhussøen. Begge områder vil danne en flot kulisse til gåturen, så I med denne beliggenhed vil have gode forudsætninger for at besøge rekreative arealer med fine udsigter og skøn natur, hvor I kan koble fra eller lægge løberuten forbi.

Vanløse centrum er et mekka af butikker og spisesteder, så der er et varieret udbud, når I ikke selv skal stå for aftensmaden. I det lokale bycenter, Kronen, bliver I mødt af et væld af specialforretninger, og på den måde skal I ikke så langt væk for at finde en god bog eller et par nye sko, mens der på byens torv bliver afholdt loppemarked hver lørdag med mulighed for at finde noget helt særligt til hjemmet. Den offentlige transport inkluderer både busforbindelser, S-tog og metro, så I nemt kommer videre rundt i hovedstadsområdet, og dertil er Frederiksberg blot en mindre cykeltur væk, når I har brug for lidt luftforandring.

En enestående mulighed for at få en istandsat bolig med en attraktiv beliggenhed – kontakt os gerne for en fremvisning!

Byhøjen 1, st tv,
2720 Vanløse

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.