Egevangshusene 177, Taastrup

Smagfuldt istandsat og indflytningsklart rækkehus i Egevangshusene

Se bolig

Egevangshusene 177,
2630 Taastrup

  • Solgt pris 2.645.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke B
  • Byggeår 1969
  • Boligareal 93 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2

Smagfuldt istandsat og indflytningsklart rækkehus i Egevangshusene

Den veldisponerede indretning og de mange smagfulde istandsættelser er blot en lille del af opskriften på succes – i hvert fald for dette lyse og fuldstændig indflytningsklare rækkehus. Både boligformatet og beliggenheden i Taastrup føjer en række spændende og appetitvækkende ingredienser til menuen, og vi inviterer jer hermed til at tage et grundigt kig på Egevangshusene 177.

Med 60’ernes byudvikling fulgte et stigende behov for boliger, og blandt resultaterne af denne brydningstid findes rækkehuset, som vi kender det i dag. Boformens har vist sig at være særdeles bæredygtig, og den fine, langtidsholdbare balance mellem pragmatik, rationalitet og hjemlighed kommer også jer til gode her 50 år senere. At rækkehuset har status af ejerlejlighed giver desuden en fin sidegevinst i kraft af lave faste udgifter.

For selvom inventar er nyt og lækkert, kan de moderne opdateringer ikke tage hele æren for boligoplevelsen. At der vristes stor nytteværdi ud af samtlige 93 boligkvadratmeter kan I nemlig takke den formidable planløsning for. I får således en bolig i to etager, hvor netop etageadskillelsen fungerer som en naturlig inddeling af de respektive boligafsnit, så I får opholdsrum i stueplan, mens de private værelser indtager den gavmilde plads på første sal.

Standsmæssigt præsenterer boligen sig bedre end nogensinde, og som kontrast til de hvidmalede vægge finder I smukke detaljer i massivt træ, der puster lidt ekstra liv og varme i den nordiske minimalisme. I stueplan ligger køkken-alrummet og stuen i et åbent rumforløb, der muliggør et naturligt fritflydende lysindfald fra de store vinduer mod syd. Selve køkkenet er flot indrettet med grebsfri elementer, der også diskret gemmer opvaskemaskinen af vejen, mens pladsen under trappen desuden er praktisk udnyttet med et lille opbevaringsrum.


________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Egevangshusene 177,
2630 Taastrup