Carl Nielsens Allé 4, København Ø

ISTANDSAT LEJLIGHED MED TO ALTANER, SUBLIM BELIGGENHED OG ELEVATOR.

Se bolig

Carl Nielsens Allé 4, 2 tv,
2100 København Ø

  • Kontantpris 3.395.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.055 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 1938
  • Boligareal 70 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1

ISTANDSAT LEJLIGHED MED TO ALTANER, SUBLIM BELIGGENHED OG ELEVATOR.

Østerbro – byen, der sammenbinder det pulserende byliv med blomstrende lokalliv og hippe caféer langs Østerbrogade og sidegaderne hertil. Her kan I gå på opdagelse i eksklusive butikker med dansk design, opleve diverse smagsnuancer på de mange trendy restauranter eller nyde godt af de naturskønne områder med Fælledparken og stier rundt om Søerne, der er populært for gå- og løbeture.

På en sidegade til Østerbrogade ligger jeres fremtidige hjem, der skriver adresse på Carl Nielsens Allé 4, 2. tv. I kan godt begynde at glæde jer, da vi kan præsentere jer for denne istandsatte lejlighed, der breder sig over 70 kvadratmeter. Selve planløsningen udfolder sig på en entré, der kombineres med gangarealet – her er der skabsplads til at hænge overtøjet og stille skoene. Bevæger I jer videre ind i boligen findes badeværelset, der er beklædt i sandfarvede fliser, og dertil er der udluftningsvindue og separat bruseniche, der blive afskærmet af en solid glasmur. Hjemmets køkken tager kegler, da I her får et charmerende og unikt køkken med gode opbevaringsmuligheder bag de brune elementer – og der er tilmed udgang til altanen, hvor den friske luft også til at bidrage til at fjerne mados.

Lejlighedens resterende kvadratmeter udspiller sig på et soveværelse med rig skabs- og sengeplads, og de rene linjer føres med ind i stuen, der bestemt må siges at være boligens hjerterum. Her kan I nyde alt fra et godt måltid i spiseafdelingen til hygge og samvær i sofaarrangementet – det er også herfra, at der er direkte udgang til den sydvendte altan, hvor aftenkaffen kan nydes i solens sene skær.

Ikke nok med, at denne lejlighed er superattraktiv for sin beliggenhed, så er det bestemt et plus for enhver køber, at lejligheden allerede er istandsat og indflytningsklar. I skal nemlig ikke koncentrere jer om at male væggene eller slibe gulvene, da alt står knivskarpt i rene linjer. På trods af lejlighedens udtryk, får I rig mulighed for at sætte jeres præg på boligen, så den lever helt op til jeres forventninger og drømme.

Denne skønne ejendom blev opført i 1938, og dets ydre står særdeles velholdt og selvsikkert med sin rødstensfacade. Der er elevator i lejligheden, hvorfor boligen favner en bred målgruppe, da lejligheden både er interessant for den studerende, seniorer eller det moderne par. I får glæde af både depotrum og fælles vaskeri i kælderen, og elevatoren kan tages hele vejen til kælderplan. Desuden er der et hyggeligt og grønt gårdmiljø tilknyttet ejendommen med bord bænke-sæt, som kan bruges til hverdag og festlige lejligheder.

Nok er Østerbro kendt for nationalstadionet Parken, der er hjemsted for Landsholdet og FC København, men dette er blot én af de mange facetter, som Østerbro kan byde på. Vender I blikket mod nærområdet, skal I ikke kigge langt, før I får øje på oaser af hyggelige caféer, hvor den daglige kaffe kan nydes med udsigt over byen. Desuden kommer I til at bo et stenkast fra Svanemøllestrand, -hallen og -havnen samt Svanemølle Station, der hurtigt forbinder jer med resten af København.

Har denne enestående lejlighed vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag, så I er sikrer på at få fingrene i boligen – velkommen til!

Der er hjemfaldspligt på ejendommen, udskydelse til år 2053 koster 216.308,- kr.

________________________________________


Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.