Gammel Byvej 12A, Hvidovre

Der vil kun blive afholdt åben huse, ingen individuelle fremvisninger, søndag kl. 15.30 og mandag d. 10. kl 17.00. alle andre fremvisninger vil blive slettet.

Se bolig

Gammel Byvej 12A, 1 mf,
2650 Hvidovre

  • Kontantpris 438.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.876 kr.
  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Energimærke B
  • Byggeår 2006
  • Boligareal 66 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1

Der vil kun blive afholdt åben huse, ingen individuelle fremvisninger, søndag kl. 15.30 og mandag d. 10. kl 17.00. alle andre fremvisninger vil blive slettet.

FLOT ANDELSLEJLIGHED I FILMBYENS KREATIVE KULISSE

Velkommen til Gammel Byvej 12A, hvor I møder denne pæne ejendom fra 2006, og oppe på første sal ligger en skøn andelslejlighed, som venter på nye ejere, der ønsker at bo lyst og luftigt nær grønne omgivelser - uden at gå på kompromis med nem og hurtig adgang til Københavns storbyliv. Samtidig placerer jeres kommende hjem sig midt i Avedørelejren, også kaldet filmbyen, som er en levende bydel, hvor boliger blander sig med kreative virksomheder i film- og mediebranchen.

Vender I blikket mod lejligheden, er der tale om en oplagt studiebolig i en nyoprettet andelsforening. Lejligheden byder på en entré samt et åbent køkken-alrum i forbindelse til stuen, som har udgang til en sydøstvendt altan, og dertil kommer et soveværelse samt et flot, stilrent badeværelse. Køkkenet er funktionelt indrettet med god bord- og skabsplads, og det præsenterer sig med et tidløst design i form af hvide skabslåger og enkle greb.

I entréen vil I glæde jer over den fine plads, og der er indtænkt opbevaringsmuligheder til sko og overtøj. Herfra åbnes der direkte op til stuen, som er hjemmets hjerte, og I får rigelig plads til både et spisebord med plads til gæster samt til et større sofaarrangement. Hele herligheden er utroligt godt lyst op takket være et stort vindue og altandøren. Sidstnævnte leder jer direkte ud til det lækre uderum, hvor morgenkaffen bør indtages med udsigt til den blå himmel og de store, grønne områder, der folder sig ud omkring jer.

Soveværelset får I i en god størrelse, og her er både indrettet med skabsplads og et dejligt vindue, som lader en masse naturligt lys strømme indenfor. På badeværelset bliver smilet endnu større, for også her er plads et nøgleord, og I får egen vaskemaskine, så hverdagens pligter kan nemt og hurtigt klares. Derudover fremstår hele rummet fuldstændig tidssvarende med hvide og sorte linjer samt enkelt, minimalistisk og moderne spotlys.

Hvis altanens friske luft og behagelige udsigt ikke kan gøre det, kan et vattæppe under den ene arm og en bog under den anden måske trække jer ned under et træ på den store græsplæne, eller måske kan en flaske rosé i det gode vejr lige være sagen - her er i hvert fald også plads, hvis en fejring byder mange gæster forbi. I den mere praktiske ende får I fine parkeringsmuligheder på den anden side af bygningen.

I bil kan turen til Rådhuspladsen nås på lidt over 20 minutter, og ellers befinder I jer kun en enkelt kilometer fra Avedøre Station, hvorfra S-toget kan fragte jer til Københavns Hovedbanegård på et kvarter, så I står hurtigt midt i Indre By. Busstoppestedet finder I bare 400 meter herfra, hvor 1A ligeledes kan tage jer gennem København og helt til Hellerup. Også indkøbsmuligheder ligger i helt overskuelig afstand fra hoveddøren, og skal benene luftes, finder I hurtigt jeres yndlings gå- eller løbeture, som kan foretages i naturskønne omgivelser med grønt til flere sider og sommetider med charmerende grønt tag over hovedet.

Summa sumer I får her et dejligt og indflytningsklart hjem med lyse rum, hvor pladsen ikke er til at klage over - og det hele ligger i de spændende rammer af Filmbyens kreative miljø. Velkommen hjem!


Reserveret