Anders Nielsens Vej 37, Vejby

Panorama udsigt, 1. række til Kattegat, lækre 501 kvm.

Se bolig

Anders Nielsens Vej 37,
3210 Vejby

  • Kontantpris 16.500.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 23.307 kr.
  • Ejendomstype Sommerhus
  • Byggeår 2014
  • Grundareal 4283 m²
  • Boligareal 274 m²
  • Værelser 6
  • Stuer 1
  • Etager 3
  • Kælderareal 227 m²

Panorama udsigt, 1. række til Kattegat, lækre 501 kvm.

Helt unikt belliggende sommerhus, 1 række til vandet, høj og ugenert beliggenhed i det gamle Rågeleje.


Udsigten omdregningspunktet, den helt usædvanlige panoramudsigt, er helt unik, og omdrejningspunktet for huset, den kan nydes fra flere af sommerhusets dejlige terrasser, samt den dejlige pejsestue, køkkenet og spisepladsen, her er udsiget med dig hele vejen rundt. 


Sommerhuset er omkranset den dejlige natur hvor hele den herlige naturgrund, som ikke kræver vedligeholdelse og som flyder ud i omgivelserne og hvor man kan gå ned til stranden via egen sti, til et smut i de forfriskene bølger. Sommerhuset ligger som sidste hus på Anders Nielsens Vej og fra terrasserne er der 60 m til strandkanten.

Indrettet med store, lyse og virkelige indbydende rum fra kælder til kvist. Bygget i 2014, godt isoleret og opvarmes billigt med jordvarme til gulvvarmen suppeleret med solcelleanlæg. Materialevalget gør at der er et minimum af vedligeholdelse på huset.


Huset har et smukt lysindfald, smukke brede Dinesen plankegulve, hele 4 badeværelser, sauna, 6 soveværelser, 2 store hemse, stort køkken alrum stue, hjemmebiograf, bryggers, vinkælder, opbevaringsrum, værksted, og en meget stor p-kælder, med plads til 2-3 biler.

Dette sommerhus har alt hvad man kan ønske sig, og med plads til alle generationer i den store familie.

Du bliver budt velkommen i entreen, hvorfra der er adgang til værelses afdelingen i den sydlige fløj,  og opholdsrummene i den nordlige fløj, samt den selvstændige lejlighed/masterbedroom.  De dejlige opholdsrum består af et særdeles lækkert og stort åbent køkkenalrum i direkte forbindelse med den fantastisk indbydende opholdsstue. Begge med en helt fantastisk udsigt ud over Kattegat. Køkkenalrummet er rigtigt stort, et spisebord til hele familien og gæsterne er central placeret og med masser af plads, til flere gæster. Der er direkte udgang til de overdækkede terrasser, den ene af terrasserne har også en stenovn, som muliggøre at lave det bedste brød og de lækreste pizzaer, og så er udsigten her også helt fænomenal - lyset der skifter i vandet, himlen der stræker sig uendeligt. Det skal opleves, og hverdag giver nye oplevelser.

Lejligheden/masterbedroom, har direkte udgang til den ene udsigtsterrasse, og består af to lækre påklædningsrum, et soveværelse, et værelse mere, et lækkert badeværelse, og en lækker meget højloftet hems, der er mange muligheder, både kontor og fitnessrum feks.

Værelsesafdelingen indeholder 4 derjlige værelser, 2 lækre badeværelser det ene med badekar, en stor hems med plads til leg, ekstra soveværelse, kontor eller lign.

Underetagen er indrettet med garage med plads til 2-3 biler, som man kører direkte til fra vejen, Bryggers, hjemmebiograf, vinkælder, flot og stor sauna, lækkert badeværelse,  opbevaringsrum, værksted.

Dette sommerhus skal opleves.

Anders Nielsens Vej 37,
3210 Vejby

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.