Elmehusene 252, Glostrup

Enderækkehus, fantastisk planløsning.

Se bolig

Elmehusene 252,
2600 Glostrup

  • Solgt pris 2.540.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke D
  • Byggeår 1969
  • Om- eller tilbygget 1985
  • Grundareal 133 m²
  • Boligareal 100 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1

Enderækkehus, fantastisk planløsning.

VELDISPONERET ENDERÆKKEHUS I HYGGELIGT BOLIGOMRÅDE

Sæt kursen mod Elmehusene 252 i Glostrup – her kan I nemlig nu erhverve nøglerne til et sjældent udbudt enderækkehus, som bl.a. kan skrive veldisponeret, lyst og indflytningsklart på sit CV.

Elmehusene udgør et lille, lukket boligområde, som består af rolige boligvænger og lukkede stisystemer, der grænser direkte op til Glostrup Idrætspark og Egeparken. I er dermed sikret en rolig hverdag, og som prikken over i’et ligger dette rækkehus som det sidste i rækken, hvorfor der kun er nabo til den ene side.

Der er gode parkeringsforhold til bebyggelsen, og I tilgår rækkehuset via stisystemet, hvilket giver jer en hverdag helt uden trafik og støj. Huset ligger på en aldeles overskuelig matrikel – forhaven østvendt og anlagt med skur og et delvist overdækket terrasseområde, og på den anden side af huset venter baghaven, som selvfølgelig er vestvendt og dermed bades i eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Her kan I nyde en afslappende stund med en god lydbog, mens de lune sommeraftener kan tilbringes med hyggelige grillmiddage i aftensolens skær. Lyder det ikke hyggeligt?

Rækkehusets 100 kvadratmeter fordeler sig over to etager, og hjemmet egner sig perfekt til den lille familie såvel som enlige og par; uanset om I er unge og vil stifte familie, eller om ungerne lige er fløjet fra reden. Indretning viser sig med fint og tidløst interiør, og dertil kommer selvfølgelig parketgulve samt et naturligt lysindfald takket være de store vinduespartier. Vi kan samtidig glæde jer med det faktum, at planløsningen viser sig med gode og regulære rum, der alle er indretningsvenlige.

Hoveddøren åbner op til stueetagen, og den byder først og fremmest på entré, der fører videre ind i det store opholdsrum. Her er der både køkken, spisestue og dagligstue, og halvvæggen giver en naturlig opdeling af rummet, selvom lyset fra både øst og vest glider sammen. Køkkenet står med klassiske, hvide elementer, alt i hårde hvidevarer samt spiseplads, og på den anden side venter spisestuen og dagligstuen med direkte udgang til baghaven. Planløsningen afrundes med 1. salen, og heroppe venter hele tre gode værelser, indbygget opbevaringsplads samt husets badeværelse, der står med vaskesøjle og separat brus.

Det hele toppes med en eftertragtet beliggenhed, der er både rolig og central på en og samme tid. Som vi allerede har afsløret, ligger rækkehuset i et roligt boligkvarter, og der er ikke langt til nogen af hverdagens fornødenheder. I en radius af 700 meter har I nemlig både skole, daginstitutioner og et hav af sportsfaciliteter, og det samme gør sig gældende for offentlig transport med busforbindelser på Hovedvejen og S-tog ved Glostrup Station. Der er selvfølgelig heller ikke langt til dagligvarebutikker, shoppingmuligheder og motorvejen, hvilket er ideelt for pendleren.

Vil I med på en fremvisning?

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Elmehusene 252,
2600 Glostrup