Rungsted Strandvej 7B, Vedbæk

En unik bolig der kan det hele, stor have, stor terrasse delvis overdækket, træningscenter, spa, sauna, nabo til skoven.

Se bolig

Rungsted Strandvej 7B,
2950 Vedbæk

 • Kontantpris 12.000.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 8.819 kr.
 • Ejendomstype Villa, flerfam.
 • Energimærke B
 • Byggeår 2016
 • Om- eller tilbygget 2016
 • Boligareal 221 m²
 • Værelser 7
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Garageareal 20 m²

En unik bolig der kan det hele, stor have, stor terrasse delvis overdækket, træningscenter, spa, sauna, nabo til skoven.

Note: da huset er lejet ud til 1. august, kan overtagelsen ikke ske før d. 1. september, og fremvisninger vil der være begrænset mulighed for, kontakt os derfor direkte, således I kan få oplyst hvornår dette kan lade sige gøre, i stedet for at booke via hjemmesiden.

På Rungsted Strandvej ligger der en bolig så gennemført, at I næppe ønsker at gå glip af muligheden for at gøre den til jeres. Der er for eksempel etableret en tilbygning med fitnessfaciliteter og sauna, mens et udekøkken lader jer kokkerere de dejligste måltider til venner og familie i det fri.

En lys og let stemning breder sig i stuen, der naturligt bliver delt i to områder af pejsen, så der opstår en spisestue og en opholdsstue. Sammen med køkkenet bliver området nemt familiens omdrejningspunkt i hverdagen, da I vil samles her til måltider og afslapning. Køkkenet er blot adskilt fra stuen af en halvt muret væg, og det er holdt i en klassisk stil, der klæder ejendommen. Der er god plads til madlavning og de daglige gøremål, der kan foregå nemt og bekvemt, da køkkenet selvfølgelig er indrettet med alt i hårde hvidevarer.

Badeværelset i stueplan er opført på en måde, så brusenichen kan adskilles fra toilette af en skydedør, og rummet er flot og moderne i sit udtryk med indgang fra både bryggerset og husets hall. Dertil består etagen af to værelser, der kan anvendes på forskellig vis, måske som kontor, gæsteværelse eller børneværelse. Fra den smukke hall svinger trappen sig op til førstesal, som ganske luksuriøst er indrette med to badeværelser. Etagens master bedroom har selvfølgelig sit eget badeværelse, hvor hjemmespaen kan nå nye højder med både badekar og bruseniche, ligesom der også er adgang til et walk-in. I stuen kan I åbne dørene ud til den franske altan, så I får et klart overblik over haven og den nærliggende skov – her er der adgang til to værelser, hvor familiens yngste medlemmer kan trække sig tilbage i ro og mag.

Med denne ejendom følger en have med skønne udeområder, så I roligt kan holde ferie i jeres eget hjem. Udekøkkenet er overdækket med et glastag, og det er indrettet med et langt køkkenbord med køleskab og en håndvask, hvor både koldt og varmt vand løber fra den åbne hane. Selvfølgelig er der også en grill, så I kan få en god steak eller bage de mest smagfulde og sprøde pizzaer, som ingen kan få nok af. Mulighederne er mange, ligesom hyggen heller ikke er til at tage fejl af – også når familie og venner kommer på besøg til havefest, hvor I kan tage spabadet i brug. Det er en integreret del af den store træterrasse, der er anlagt i den vestlige side af haven, så der er masser af muligheder for at nyde solen, mens børnene leger i græsset. Måske har de fundet vej helt ned til den nedgravede trampolin?

Tid er en luksus, og den sparer I for eksempel ved at have jeres eget fitnesscenter på ejendommen, hvor en tilbygning, der er isoleret som et sommerhus, er indrettet med sauna og fitnessfaciliteter. Du står op om morgenen før resten af familien og kan gå ned og træne en times tid inden, der skal laves morgenmad, eller du kan tilpasse din træning efter din arbejdsdag, som måske nemt flyder sammen med din fritid. Under alle omstændigheder kan I med denne bolig nemt holde jer i form uden, at I skal bruge tid på transport til fitnesscenteret. Saunaen er også værd at fremhæve, da den er godt indrettet med plads til op mod 14 personer. Dertil er der placeret et panoramavindue med udsigt til haven, så I kan følge med i årstidernes skiften inde fra saunaens varme.

I får en ejendom, der er godt placeret i området med adgang til skov i baghaven, og I vil blive en del af et fredeligt kvarter, hvor I automatisk er en del af strandlauget. Der er nemlig kun fire minutters gang til en privat strand med badebro, som I har brugsret til. I har flere muligheder, når det kommer til skolegang i området, hvor Vedbæk skole er den nærmeste – der ligger også flere daginstitutioner deromkring. Det vil også være naturligt at søge til Vedbæk, når det gælder de daglige indkøb, hvis ikke I ønsker at køre til Rungsted eller Hørsholm. Fra ejendommen er der kun 20-25 minutter ind til København, så beliggenheden er perfekt for jer, der har arbejde i byen.


________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Rungsted Strandvej 7B,
2950 Vedbæk

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.