Ejby Vænge 14, Rødovre

Rækkehus, super hyggeligt, med dejlig terrasse.

Se bolig

Ejby Vænge 14,
2610 Rødovre

  • Kontantpris 1.745.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.544 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke C
  • Byggeår 1971
  • Grundareal 73 m²
  • Boligareal 35 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1

Rækkehus, super hyggeligt, med dejlig terrasse.

På et lukket vænge i Rødovre er dette nydelige, lille rækkehus placeret, der med sine 35 kvadratmeter er oplagt til dem, der gerne vil bo i et eftertragtet område tæt på det meste. Boligen, der blev renoveret for et par år siden, fremstår lys, velholdt og indflytningsklar.

Her finder du det absolut billigste rækkehus i Rødovre, med meget lave ejerudgifter, på egen grund, med egen p-plads eller forhave, afhængig hvad man ønsker, lave varmeudgifter, og helt ny tagbelægning i 2020, en ejendom der er unik og et fund til denne pris.

Fra den flisebelagte entré ledes du ind i gangen, der har plads til opbevaring og til højre er der adgang til hjemmets værelse, der med sin kompakte størrelse kan rumme en seng til én eller flere, og den indbyggede skabsløsning gør opbevaringen nem og funktionel.

Videre ned ad gangen finder du badeværelset, hvis fliser i naturlige toner giver en varm følelse til rummet. På trods af hjemmets få kvadratmeter er der god plads, og du får en rummelig separat bruseniche, opbevaring og et indhak oplagt til vaskesøjlen.

Du når nu ned til hjemmets leverum, der huser køkken og stue i åben forbindelse med et skønt lysindfald fra de sydvestvendte vinduespartier. Køkkenet fremstår med elementer i et lyst og tidløst design, hvor der er prioriteret opbevaring både oppe og nede. Den flisebelagte bagvæg gør rengøringen nem, og du får glæden af alt i hårde hvidevarer. Hvis du gerne vil have mere bordplads, er det oplagt at installere en køkkenø, der også kan fungere som rumdeler.

Resten af rummet har plads til både sofaafsnit og spiseområde, som du kan indrette efter behov og ønsker. Herfra er der adgang til hjemmets udeområde, som består af en rummelig træterrasse, der giver mulighed for at forlænge opholdsarealet uden døre på de milde dage og samtidig sikrer frisk luft inden døre. Er hverdagen travl og indholdsrig kan du glæde dig over ikke at skulle bruge tid på en have.

Placeringen på et lukket vænge sikrer, at støj og trafik holdes væk, så der er ro til at nyde morgenkaffen udendørs. Du kommer til at være beliggende i et eftertragtet område, hvor du har 200 meter til det tætteste supermarked og et hav af andre indkøbsmuligheder i nærområdet. Der er flere gode muligheder for at få frisk luft og et par kilometer i benene med Schweizerdalsparken og Vestvolden lige i nærheden, og i Rødovrehallen er der faciliteter til fodbold, bordtennis, kampsport og vægtløftning! Der er omkring 20 minutter i bil til København H, som også kan nås med 7A, der kører direkte til Hovedbanegården.

Vi ser frem til at byde velkommen indenfor!

Ejby Vænge 14,
2610 Rødovre

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.