Stampehusene 3A, Hørsholm

Pragtfuldt rækkehus, fantastisk beliggenhed, lækkert køkken, hyggelig stor stue, 3 soveværelser, stor terrasse, masser af sol.

Se bolig

Stampehusene 3A,
2970 Hørsholm

  • Solgt pris 3.185.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke C
  • Byggeår 1992
  • Grundareal 135 m²
  • Boligareal 87 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2

Pragtfuldt rækkehus, fantastisk beliggenhed, lækkert køkken, hyggelig stor stue, 3 soveværelser, stor terrasse, masser af sol.

Velkommen til Stampehusene 3A, i Hørsholm – et herligt og lyst rækkehus med masser at byde på, både når det kommer til plads, placering, design og atmosfære. Huset er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig en bolig, der er kompromisløs.

Fra første øjekast på boligen kan man fornemme, hvor utroligt velplejet den er – med en velholdt facade og fine lukkede terrasser både foran og bagved. Ved at have terrasser på begge sider af huset er man sikret at kunne få det fulde udbytte af solens stråler, fra den står op, til den går ned. Træterrassen bagtil er lavet for nyligt, og her har man udsigt over det dejlige grønne fællesområde, hvor der er både legeplads og en lille andedam – og man kan derfor sidde og hygge sig på terrassen, imens børnene leger i det grønne ude foran. Man har desuden fra terrasserne også udsigt til rustikke stråtækte huse, der giver fornemmelsen af at befinde sig i en lille idyllisk landsby. Desuden er der til boligen en parkeringsplads og et kønt lille skur med mange anvendelsesmuligheder.

Indvendigt bliver man budt velkommen i den indbydende entré, der har god plads til opbevaring med det fine indbyggede skab. Køkkenet blev renoveret i 2000, og har en formidabel varm og åben atmosfærer – med flotte hvide elementer der står i elegant kontrast til de beige marmor klinker, der pryder dele af væggen. Køkkenet ligger nærmest op til, at man kan hygge sig med madlavningen både til hverdag og festlige lejligheder. Den glimrende stue nyder et strålende lysindfald gennem de mange vinduer, hvoraf to af dem er dobbeltdøre ud til den dejlige træterrasse. Stuen har desuden rigtig god plads til at nyde tilværelsen med god mad, drikke og forhåbentlig godt selskab. Stueetage byder desuden på det skønne badeværelse, der er holdt i et tidsløst hvidt design – man har desuden rig mulighed for at synge i badet, da der er separat brus. Badeværelset fremstår fantastisk flot, da det lige er blevet istandsat med nye armaturer og vask. På førstesalen har man fornøjelsen af tre rummelige og lyse værelser, der har en let hældende væg, hvilket er med til at give rummene kant. Ved at have alle værelserne samlet på førstesalen giver det muligheden for at trække sig tilbage, eller ligge børnene i seng, uden at skulle forstyrres, hvis der er selskab nedenunder.

Boligens beliggenhed er heller ikke til at sætte en finger på – placeret i et roligt boligområde med en herlig atmosfærer, er man næsten sikret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Området byder også på en vidunderlig tryghed, især for børnefamilier, da der er gåafstand til skolen uden at skulle over nogen store veje. Er den grønne oase til boligen ikke nok? Har man også fornøjelsen af skov- og søområder også tæt på boligen. Boligen ligger også centralt med under 1 kilometer ind til Hørsholm bymidte, hvor man har adgang til alle de fremragende butikker, restauranter og kultur som byen har at byde på. Der er også cykelsti til byen og stationen, hvorfra man har rig mulighed for at komme både nord- og sydpå, med kun 20 minutter med toget til Helsingør, eller under 30 minutter til København. Beliggenheden har altså fundet den gyldne middelvej mellem at være central og i rolige naturomgivelser.


________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Stampehusene 3A,
2970 Hørsholm