Tuborgvej 122, Hellerup

SJÆLDENT UDBUDT VILLA MED MANGE kVADRATMETER OG MULIGHEDER.

Se bolig

Tuborgvej 122,
2900 Hellerup

 • Kontantpris 7.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 3.803 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke C
 • Byggeår 1943
 • Grundareal 499 m²
 • Boligareal 96 m²
 • Værelser 7
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Kælderareal 96 m²
 • Garageareal 18 m²

SJÆLDENT UDBUDT VILLA MED MANGE kVADRATMETER OG MULIGHEDER.

Tuborgvej 122 er mulighedernes land. Selvom 96 m2 måske ikke på papiret lyder af meget, har I fuld kælder og dermed 192 m2 at slå jer løs på - så kan både etablerede familier og moderne par med fremtidsplaner uden problemer se en hverdag udspille sig i denne enestående perle af en villa.

I befinder jer i 2900 Hellerup - byernes by og Danmarks måske mest populære kommune. Ikke overraskende går selv små villaer som varmt brød, for alle vil have en bid af kagen, og det med god grund. Adressen her ligger bare 20 minutter fra det hele - Nørreport, Lyngby, Charlottenlund, Strandvejen og centrum af Hellerup! Det betyder, at nogle af Storkøbenhavns hyggeligste shoppinggader, lækreste spisesteder og smukkeste strande er indenfor jeres rækkevidde.

Samtidig vil I elske adressen Tuborgvej 122 - eller Fyrrehøj 2, hvis I flytter indgangsparti og adresse lige rundt om hjørnet, som der er mulighed for takket være hjørnegrundens beliggenhed. Der er to supermarkeder og to folkeskoler indenfor få minutters gang, ligesom I kommer til at have nem og hurtig adgang til Emdrup Svømmehal og alle idrætsfaciliteterne i B1903. Men ikke mindst har I Dyssegårdsparken og Emdrup Sø i jeres hule hånd, som er perfekte tilflugtssteder til at trække vejret.

Og på denne børnevenlige adresse midt inde i byen får I altså hele pakken. Huset byder som nævnt både på stueetage og kælder, og takket være de mange gratis kvadratmeter i underetagen, er der utroligt lav ejendomsskat i forhold til at have næsten 200 m2 mellem hænderne. Stueplan indeholder entré, hall, køkkenalrum, badeværelse, soveværelse og to sammenlagte stuer, mens der i kælderplan findes fire gode, regulære disponible rum foruden en mellemgang, trinettekøkken, endnu et badeværelse og vaskefaciliteter.

Standen er fin hele vejen igennem, hvor især gulvene fremstår utroligt flotte. Samtidig er lysindfaldet intet mindre end spektakulært - store vinduespartier vender helt rigtigt og sørger for, at solen får lov til at strømme ind og oplyse de højloftede rum. Og i dette lys står mulighederne soleklare: ikke nok med, at væggen mellem stuerne kan genetableres, så der skabes et ekstra værelse, så kan terrassen rammes ind til en dejlig udestue, køkkenet kan renoveres eller måske endda flyttes helt, så der også på den måde skabes et ekstra værelse, og den tørre kælder kan tages i brug som alt fra teenageafdeling og legerum til hjemmefitness og hobbyrum. Der er desuden godkendt til en tilbygning på 33 m2, hvilket vil give hjemmet endnu mere potentiale.

Men vi er slet ikke færdige. Hvis der etableres en trappe opad, kan det uudnyttede rum mod loft til kip tages i brug, hvor charmerende spær og mulige ovenlysvinduer danner ramme om et muligt værelse, som hele familien vil slås om, der ville også være mulgihed for karnapper.

Lad os da kaste et blik på haven som det sidste. Den er naturligvis solvendt og indrammet af en hæk, så jeres sommerstunder i det fri kommer til at være helt ugenerede, og fra terrassen kan I endda sidde helt uden lydgener fra de omkringliggende veje. I stedet kan I nyde jeres udendørs paradis - en grøn, nem have, der er lige til at gå til, og en småisoleret garage, der passende kan bruges til opbevaring af havehynder og familiens bil.

Har dette unikke hjem fanget jeres interesse? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!


________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Tuborgvej 122,
2900 Hellerup

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.