Greisvej 31, København S

TOTALRENOVERET 2V’ER CENTRALT PLACERET PÅ AMAGER

Se bolig

Greisvej 31, 3
2300 København S

  • Solgt pris 1.995.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 1935
  • Boligareal 45 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1

TOTALRENOVERET 2V’ER CENTRALT PLACERET PÅ AMAGER

Med kikkerten rettet mod moderne elegance er det svært at overse den totaltistandsatte lejlighed på Greisvej 31, 3. Her hersker kvaliteten under de skrå vægge, mens en rød tråd af nordisk minimalisme fylder op i de i alt 45 kvadratmeter, som boligen er udstyret med.

Studerende, førstegangskøbere, par og singler vil elske at kalde boligen her for hjem - der er endda plads til, at ressourcestærke forældre kan bakke op med et forældrekøb! Du får således en dejlig 2V’er i helt og aldeles indflytningsklar stand.

Nyt, nyt, nyt. Det hele er nyt! Nyt køkken, nyt bad og flotte gulve sørger for en komplet pakke af istandsat hverdagsluksus, som folder sig ud over en klassisk planløsning med entré, bad, køkken, stue og værelse. Kom med indenfor og hæng jakken på en knage og stil skoene fra dig - allerede fra fordelingsentréen oplever du den ubrudte sammenhæng i materialer og stil, som giver relevans til helheden. De pæne gulve går igen i hvert enkelt rum med undtagelse af det eksklusive badeværelse. Her er i stedet store, grå fliser på vægge og gulv, og fra ovenlysvinduet er midnatsbrusebade ledsaget af en dejlig udsigt mod stjernehimlen.

Også i køkkenet fortsætter stilen ufortrødent. De topmoderne moduler er udstyret med hvide, grebsløse fronter på både skuffer og skabe, ligesom her er gaskomfur, kølefryseskab og en pæn, nedsænket vask, der holder de lige linjer knivskarpe. Farvepaletten er ikke til at tage fejl af: hvid og sort er de fødte kontraster til det lyse gulv, så du kan Instagramme din madlavning uden hæmninger!

Køkken og bad er uden tvivl de praktiske elementer, der bare skal være i orden, men hjertet er stuen, hvor hverdagen får vinger. Det sker heldigvis med et stort vinduesparti mod Tønnesvej, hvorfra der er kig ud over Amagers charmerende villatage. Mens dagslyset strømmer ind i din indretningsvenlige stue, kan du tænke lidt over, hvordan du skal stille møblerne. Her er heldigvis plads til både sofaen og til spisebordet, så du kan bo praktisk og pænt på samme tid, og hele rummet omkranses af en yndig stuk, som er med til at give en lille kant til den stilrene sammenhæng. Helt samme fortælling er det i soveværelset, der både kan indrettes med tøjopbevaring og dobbeltseng, og du vil elske at ligge og kunne følge med i vejret lige fra morgenstunden, når du vågner op under vinduet.

Ejendommen på Greisvej har siden 1935 ligget med sine gule mursten som afskærmning for de grønne fællesområder. Vejen ligger som en del af Amagers mest populære villakvarter i kort afstand fra Amager Strandpark, Metro og Indre By - altså lige i den lune smørklat af øen! Amagerbrogades travle handelsstrøg ligger bade 300 meter fra din nye lejlighed, hvor du får en direkte linje mod København K flankeret af prima spisesteder og spændende forretninger. Vi kan bestemt anbefale at gå på opdagelse i området, for det er stadig i rivende udvikling! Og ikke nok med at du har byen i din hule hånd - Amagers udvalg af natur er ganske overvældende. Med under 2 km til stranden, Kastrupfortet og Fælleden har du ingen undskyldninger for at udskyde løbeturen - og vi kan godt forstå, at du allerede nu drømmer dig mod sommeren, for de muligheder, du har for at nyde den udendørs, er simpelthen uudtømmelige!

Hvad siger du så? Giv os et kald og book en fremvisning, hvis du ser dig selv forelske dig hovedkuls i lejligheden på Greisvej 31!


Greisvej 31, 3
2300 København S