Frejasvej 8A, Birkerød

NYOPFØRT RÆKKEHUS CENTRALT I BIRKERØD

Se bolig

Frejasvej 8A,
3460 Birkerød

  • Solgt pris 3.795.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke A2010
  • Byggeår 2017
  • Grundareal 200 m²
  • Boligareal 124 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2

NYOPFØRT RÆKKEHUS MED ATTRAKTIV BELIGGENHED CENTRALT I BIRKERØD

Der går mange år imellem, at der bliver udbudt nye boliger til salg så tæt ved Birkerøds centrum og alligevel beliggende i rolige omgivelser, kun 2 min gang fra det grønne område ved Langedam.

Langedam er en frodig og grøn naturpræget bypark, med en stor sø, der fylder størstedelen af parken. Her er der fred og ro, og hele parken indbyder til hyggelige spadsereture rundt på de mange stier. Skal der virkelig motioneres, så er der ikke langt til de naturskønne områder ved – og rundt om – Sjælsø eller Eskemose Skov. 

Rækkehusene på Frejasvej har ikke bare en attraktiv beliggenhed i forhold til de grønne områder, men også i forhold til offentlig transport, idet der kun er ca. 1 km til Birkerød S-togstation. 

Der er særdeles gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og i gåafstand fra Frejasvej finder du både stadion, svømme-og sportshal og ikke mindst flere gode skoler. 

Rækkehusene henvender sig såvel til de aktive seniorer som ønsker at bruge tid på deres hobbies frem for vedligeholdelse af deres gamle hus, som familier der ønsker at bo meget centralt i Birkerød. 

Nu er chancen der for at købe et moderne og velindrettet rækkehus på Frejasvej beliggende på en spændende kuperet grund. Der er taget højde for at alle nemt og bekvemt kan komme fra sin nummererede brugsret til p-plads (eksklusiv brugsret) til sin egen bolig. Der installeres lift herfor. Rækkehusene som har ejerlejlighedsstatus opføres med blødstrøgne tegl som Strøjer Tegl og til hvert rækkehus medfølger eget aflåst depot og egen overdækning for eksempelvis cykelparkering. Der vil ligeledes være gæsteparkeringspladser i det omfang der er plads. 

Stueetagen bliver uden tvivl familiens samlingssted med både praktisk entre, gæstetoilet med mulighed for egen etablering af vaske/tørremaskine samt et stort køkken/-alrum med HTH køkken og adgang til viktualierum i trapperummet. I dette plan er både udgang til nord/øst vendt forhave samt dejlig solrig syd/vest vendt aflukket terrasse og baghave. Her vil der være mulighed for etablering af udekøkken. Bevæger man sig op på boligens 1. sal er der mange muligheder. Her er kun badeværelse prædefineret, hvilket altså giver muligheden for at designe huset lige efter egne behov og ønsker. Rækkehusene byder i stueplan og på badeværelse på 1. sal på klinker på gulvene. I stueplan vil der være gulvvarme. På 1. sal trægulve og radiatorvarme. I forbindelse med købet vil man blive tilbudt et individuelt møde med bygherre for individualisering af netop dit/jeres rækkehus.

Birkerød – tryghed og masser af aktiviteter for hele familien

Birkerød har det hele og lidt til. Her er en smuk natur og et væld af oplevelser for hele familien. Byområdet består af bydelene Birkerød, Kajerød, Ebberød og Bistrup, der er vokset sammen.

Med Birkerød Skole, Toftevangsskolen, Bistrupskolen og Birkerød Privatskole har de yngste gode rammer om hverdagen, og teenagerne kan fortsætte skolegangen på Birkerød Gymnasium, som driver international skole i form af en engelsksproget IB-linje og en kostskoleafdeling.

Birkerød er også kendt for sit rige foreningsliv, herunder idrætsforeninger som Svømmeklubben SIGMA, fodboldklubben I.F. Skjold Birkerød, som er blandt Sjællands største, Birkerød Tennis og Squash Klub samt Furesø Golfklub. Der er med andre ord masser af tilbud for familiens børn og et væld af fritidsaktiviteter. Derudover er byen også rig på kunst og kultur. Blandt øvrige foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening.

Endelig er Birkerød også omgivet af smuk natur. Blandt andet ved Vaserne, der er et smukt naturareal i det nordøstlige hjørne af Furesøen. Her er mange småsøer med tæt bevoksning omkring, men også store områder med ellesump. Området er især kendt for sine mange sangfugle, som i maj og juni synger for fuld kraft, men her er også mange andre fugle og insekter, snegle, krybdyr og padder, og desuden en spændende flora.

SE OG LÆS MERE OM BIRKERØD OG OMEGN HER

Frejasvej 8A,
3460 Birkerød