Tranegårdsvej 70C, Hellerup

EKSKLUSIVT RÆKKEHUS I HELLERUP MED SMÆK PÅ KVALITETEN

Se bolig

Tranegårdsvej 70C,
2900 Hellerup

 • Kontantpris 8.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 5.157 kr.
 • Ejendomstype Rækkehus
 • Energimærke A2015
 • Byggeår 2021
 • Grundareal 70 m²
 • Boligareal 103 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 45 m²

EKSKLUSIVT RÆKKEHUS I HELLERUP MED SMÆK PÅ KVALITETEN

Mine damer og herrer – vi vil nu præsentere jer for et projekt helt udover det sædvanlige, 3 lækre rækkehuse. I 2021 står dette unikke rækkehus nemlig klar til at slå dørene op for de allerførste beboere. Er I den kompromisløse børnefamilie på udkig efter eksklusive kvalitetsmaterialer, privat tagterrasse og en placering i hjertet af Hellerup? Ja, så har vi et match, der får englene til at synge.

Det er sjældent, man finder så spritny og moderne en bolig midt i Hellerup. Men det er altså tilfældet her på Tranegårdsvej 70. Rækkehuset fordeler sig på en stueetage, en førstesal, en tagterrasse og en funktionel kælderetage, og hvert plan har den lyse og indbydende atmosfære til fælles. Med så meget plads mellem hænderne er det oplagt for børnefamilien at flytte ind.

Stueetagen er det første punkt på dagsordenen, for her finder I hjemmets bankende hjerte med plads til nærvær og hygge. I træder over dørtærsklen til en entré, der bliver jeres adgangsbillet ind til det dejlige, åbne stuemiljø med åben forbindelse til køkkenet. Det er her, de familiære stunder skal passes, plejes og gro. De brede sildebensparketgulve dominerer rummet og spiller fint sammen med køkkenets pæne kvalitetselementer. Indret jer med en flyder af en sofa foran fjernsynet, grønne planter i hvert et hjørne, højprofileret kunst på væggene og selvfølgelig et spisebord, hvor I kan samles om et hjemmelavet måltid mad efter en lang dags strabadser. Det lyse udtryk og den åbne planløsning lader familielivet blomstre for fulde gardiner, uanset om I står og steger frikadeller i køkkenet, eller danderer den i sofaen til en god omgang Netflix.

Det bedste af det hele er næsten, at stuen har direkte udgang til et skønt, privat udemiljø med have og terrasse. Ude- og indeliv forenes altså på attraktiv vis, og I kan lynhurtigt skifte den åbne himmel ud med stuens uldne tæpper og hjertevarme.

Vi skal også runde stueetagens flotte gæstetoilet, før vi fortsætter op på førstesalen. Heroppe finder I tre potentielle soveværelser og et badeværelse med separat bruseniche. Med andre ord passer planløsningen perfekt til familien på to – eller måske endda tre – børn. I kan i hvert fald snildt etablere et forældresoveværelse og to børneværelser, hvis I ønsker det.

Rækkehuset har et ekstra kort i ærmet. Et kort, som de fleste mennesker sukker efter at få på hånden, bare én gang i livet. Det er selvfølgelig boligens fantastiske, private tagterrasse, som trappen på førstesalen fører op til. Det er heroppe, I skal drømme, dase og stege i solens bagende stråler. Frie fra naboens blikke, frie fra alle bekymringer. Det ligger lige til højrebenet at etablere et loungeområde med bløde sofaer, udemøbler, lyskæder og drinks på rad og række. Vi er ikke ét sekund i tvivl om, at I vil føle jer som kongerne og dronningerne af Hellerup heroppe.

Sidst men ikke mindst byder rækkehuset på en yderst lys og funktionel kælderetage med mange muligheder. Foruden et stort disponibelt rum, der kan indrettes på tonsvis af måder, åbner etagen op for et bryggers og endnu et badeværelse. Så kan man næsten ikke bede om mere. Jo, så skulle det da lige være for egen parkeringsplads, som vi selvfølgelig også sørger for.

Med base her på Tranegårdsvej 70 kommer I til at bo centralt i Hellerup tæt på alverdens fristelser. I løbet af få minutter kan I gå til områdets daginstitutioner og skoler, der blandt andet tæller Maglegårdsskolen og Tranegårdskolen. Ja, og så bugner området af caféer, specialbutikker og grønne parker. Eller hvad med at tage en tur til byens dejlige strand, der står klar med saltvand, blå bølger og sand?

Hellerup har bogstaveligt talt det hele. Vibrerende bystemning, utallige butiksfacader, strand, natur, parker og en rolig, men samtidig livlig, atmosfære – og så når I knap nok at tælle til 20, før I står med fødderne plantet på Bernstorffsvej Station, hvorfra I hurtigt kan udforske København eller resten af Nordsjællands perler.

Velkommen hjem!

Tranegårdsvej 70C,
2900 Hellerup

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.