Hegnsvej 20, Nærum

Ved Jægersborg Hegn og den skønne natur

Se bolig

Hegnsvej 20,
2850 Nærum

 • Solgt pris 4.800.000 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke F
 • Byggeår 1952
 • Om- eller tilbygget 1978
 • Grundareal 1024 m²
 • Boligareal 180 m²
 • Værelser 3
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Kælderareal 17 m²
 • Carportareal 39 m²

Beliggenheden er indiskutabel fantastisk, tæt på Jægersborg Hegn med alt hvad der følger af skøn natur

Tæt på skovens dybe stille ro findes denne skønne oase og en arkitekttegnet villa.

Beliggenheden er indiskutabel - fantastisk - tæt på Jægersborg Hegn med de røde porte og alt hvad der følger med af natur i skovens dybe stille ro. I kort afstand findes også Biblioteksparkens fredsfyldte sø, hyggelige græsplæner, buske og store gamle spændende træer. Her findes denne arkitekttegnede villa med en helt fantastisk have - en oase i byen, med den sydlandske stemning på terrasserne, asiens mystik med japanske haver og swimmingpool. Samtidig har du kun 5 min. på cykel til Skodsborg Strand og Station. Desuden kort afstand til alle dagligdagens indkøb på Nærum Hovedgade og Nærum Vænge Torv. Skoler og institutioner findes også i gåafstand fra boligen.

Haven er i en klasse for sig selv. Utrolig fantastisk sjæl og charme, med flere skønne opdelinger. Det første du møder er de sydlandske terrasser hvoraf den ene er overdækket, desuden en markise til dejlig skygge for terrasse og stue, når solen står højest.

I den syd/vestvendte have kan solen nydes dagen lang i fred og ro, samt i godt selskab med familie og venner. Aftensstund nydes med god grillmad og vin. Haven deles i midten af en skøn pool, hvori børn og barnelige sjæle får mange dejlige stunder. Bagest i haven findes tredje del af denne skønne oase, som er en japansk inspireret del. En have med mange muligheder for alle og mange kroge til børnenes lege, trampoliner, legehus osv.

Huset har i dag hele tre stuer og tre værelser samt meget brugbart loft/hems på 1. salen, med mange anvendelsesmuligheder, bl.a. teenager-, gæsterum og opbevaring. Kun fantasien sætter grænser.

Der er oplagt mulighed for at lave et ekstra værelse og åbent køkkenalrum.

Huset har entre med garderobeskabe som fordeler sig til det hvide Unoform-køkken (kan omdannes til værelse), med adgang til bryggers som har egen ind-/udgang. På denne side af huset findes adgang til et anneks og en stor dobbelt garage med elektriske porte. Videre fra entreen findes et badeværelse og to værelser, det ene med udgang til haven og det andet som åbner sig op til 1.salens store hems og fantastisk lysindfald fra det store vindue der går helt til 1.salens loft.

Det næste man kommer til fra entreen er husets dejlige store lyse stue, med rigtig godt lysindfald og hyggelig pejs. Herfra går man videre til boligens to øvrige stuer (som kan lægges sammen og hvor køkken-alrum evt. kan etableres), begge med udgang til den skønne have. I enden af huset findes et master-bedroom med udgang til oasen og eget badeværelse, som både har kar og brus, dobbelt håndvask og en sauna.

Denne skønne oase skal simpelthen bare opleves. En bolig med utallige muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Bestil en fremvisning allerede i dag og lad dig inspirere.

Nærum og Skodsborg - naturskønt ved skov og strand

Nærumfredeligt og naturskønt.

Nærum byder på noget for enhver smag. Her er både rækkehuse, etagebyggerier og villakvarterer, og fælles for det hele er freden og den hyggelige atmosfære. I Nærum findes alt, hvad familien skal bruge i hverdagen. Skolegangen klares på Nærum Skole eller Nærum Privatskole, og derefter står Nærum Gymnasium klar til at tage over. Når det er tid til sport, kan der spilles tennis på Nærum Tennisklubs baner, og ved Rundforbi Stadion kan der dyrkes atletik, ligesom her er svømmehal samt boldbaner og klubber, som blandt meget andet tilbyder fodbold, håndbold og vandpolo.

Nærum Hovedgade og Nærumvænge Torv lokker med et væld af dagligvareforretninger og specialbutikker, ligesom her også findes en bred vifte af spisesteder. Ved Nærumvænge Torv finder man også Nærum Station, hvorfra der er hyppige afgange med lokalbanen “Grisen” til Jægersborg og videre med S-toget til København. Samtidig har Nærums indbyggere glæde af den nemme adgang til Helsingørmotorvejen, der giver hurtig adgang til både Helsingør og København.

Skodsborgstemning og velvære.

Mellem skov og strand er Skodsborgs boliger præget af den pragtfulde beliggenhed. Fra etagebyggerierne forkæles beboerne med uforlignelige udsigter over Øresunds blå bølger og Jægersborg Hegns frodige skovarealer, mens de lavere villabebyggelser nyder godt af skovvendte haver eller grunde direkte ned til vandet, hvorfra badebroer strækker sig ud i sundet. Samtidig er her skønne strande samt dejlige grønne arealer i Skodsborg Strandpark.

Fra Skodsborg Station tager turen med Kystbanen til det indre København blot et kvarter, og vælger man i stedet bilen, er turen ned langs Strandvejen særdeles smuk og fyldt med seværdigheder.

SE OG LÆS MERE OM NÆRUM OG SKODSBORG HER

Hegnsvej 20,
2850 Nærum