H.C. Hansens Gade 5, København S

18 kvm. altan, privat P-plads, 3 soveværelser, stort køkken alrum.

Se bolig

H.C. Hansens Gade 5, 1 tv,
2300 København S

  • Solgt pris 5.900.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 2007
  • Boligareal 127 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1

18 kvm. altan, privat P-plads, 3 soveværelser, stort køkken alrum.

BOSÆT JER PÅ EN AF BRYGGENS SKØNNESTE ADRESSER

Sæt kursen mod H.C. Hansens Gade 5 og oplev, hvordan Bryggens maritime omgivelser glider sammen med byens liv og udgør en sublim kulisse for tilværelsen. Her på adressen venter en lejlighed på 127 veldisponerede kvadratmeter, og den kan tilmed prale med den 18 kvadratmeter stor altan, der vender perfekt mod syd med masser af sol i løbet af dagen.

Med et boligareal på 127 kvadratmeter egner denne lejlighed sig både til børnefamilier såvel som par og singler i alle livets stadier – ja, praktisk set alle, der ønsker et kompromisløst hjem tæt på både byliv og natur. Placeringen på 1. sal sikrer en hverdag på afstand af den rolige gade, og vi kan desuden glæde jer med det faktum, at der til lejligheden hører egen parkeringsplads.

I præsenteres først og fremmest for en åben entré og et gangareal med indbygget skabsvæg, og i forlængelse har I opholdsrummet, der fungerer som hele hjemmets omdrejningspunkt. Panoramavinduerne sikrer et sublimt lysindfald, og de mange kvadratmeter gør rummet utrolig indretningsvenligt; spisestuen og dagligstuen glider sammen i en hyggelig symbiose, mens det elegante, minimalistiske køkken byder på masser bord- og skabsplads såvel som alt i integrerede hårde hvidevarer. Som kronen på værket er det også herfra, I kan tilgå lejlighedens store altan, der kan indrettes med loungemøbler, spisebord, grill og blomsterkrukker – med sol og udsigt over det hyggelige, grønne fællesområde.

Planløsningen viser sig med tre store, regulære værelser, der kan benyttes lige præcis, som I ønsker, og det er netop også derfor, boligen egner sig til en bred målgruppe. Afslutningsvis venter et tidløst flisebadeværelse med separat brus, væghængt toilet, vaskemaskine, tørretumbler og opbevaring til toiletartikler. Lejligheden har et stilrent look, og I vil tydeligt fornemme, at den er opført med fokus på kvalitet og funktionalitet.

Rammerne om jeres nye bolig er naturligvis også i top. Denne moderne ejendom er fra 2007, og den præsenterer sig med store altaner og en minimalistisk byggestil, der går flot i tråd med lejlighedens indre. I får brugsret til de store, solrige fællesarealer, hvor naboer hurtigt forvandles til venner, alt dette har I selvfølgelig også udsigt til fra jeres store, hyggelige altan. Ej at forglemme den private parkeringsplads, som vi allerede har nævnt.

Islands Brygge er samtidig kendt som en af Københavns hyggeligste områder, som huser velbesøgte cafeer, velrenommerede spisesteder, spændende specialforretninger og velassorterede dagligvarebutikker. Der er desuden gode muligheder for offentlig transport med både busser og metro, og resten af byen kan hurtigt også nås på cykel – Vesterbro ligger lige ovre på den anden side af Bryggebroen, Indre By ligger på den anden side af Langebro, og den naturskønne Amager Fælled ligger nærmest som jeres baghave.

H.C. Hansens Gade 5, 1 tv,
2300 København S