Fuglevadsvej 72, Kgs. Lyngby

SMUK OG GENNEMRENOVERET VILLA I FUGLEVADSKVARTER.

Se bolig

Fuglevadsvej 72,
2800 Kgs. Lyngby

 • Kontantpris 9.975.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 8.889 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1948
 • Om- eller tilbygget 1998
 • Grundareal 1165 m²
 • Boligareal 229 m²
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Kælderareal 110 m²
 • Garageareal 23 m²

Der er næppe mange huse, der har fået lige så meget kærlighed, som denne villa, der ligger supergodt i Lyngsby.

Der er næppe mange huse, der har fået lige så meget kærlighed, som denne villa, der ligger supergodt i Lyngsbys Fuglevadskvarter. Siden huset blev opført i 1948 har alle ejere nøje ført protokol over alle de ændringer, små som store, huset har gennemgået.

 
Og med hele 229 boligkvadratmeter, en underetage på 110 kvadratmeter og en 1.165 kvadratmeter stor grund, har der også været noget at holde styr på. Men opgaven er i den grad blevet løftet for hele ejendommen, inde som ude, står i ganske forbilledlig stand. Og der er ikke sparet på noget! Huset står med glatte, hvide facader, rødt tegltag og har store, kobberbeklædte palævinduer.
 
Den store stue imponerer med et flot, massivt parketgulv og en smuk, svensk brændeovn. Stuen har senere fået en skøn tilbygning med loft til kip, ovenlysvinduer og et stort facadevindue ud mod haven.
 
I bliver også ejere af et lækkert Hanstholm-køkken fra 2004 med fyldningslåger, stor køkkenø og kvalitetshvidevarer. Derudover er der også entré, et badeværelse og et soveværelse i stueplan.
 
I får alletiders værelsesafdeling på førstesalen. Den store repos fungerer som et opholdsrum og giver adgang til tre store soveværelser. Det ene med karnap og adgang til eget badeværelse.
 
Der er også et badeværelse i den højloftede og yderst anvendelige underetage. Den byder endvidere på et fyrrum, en vinkælder og flere disponible rum.
 
Fra tilbygningen er der to udgange til det dejlige udemiljø med to store fliseterrasser. Den flotte græsplæne fortsætter langt ned i haven og ender ud i en fin, lille frugtplantage.
 
Beliggenheden skal heller ikke glemmes. Der er kort afstand til både det store naturområde ved Mølleåen, skole og Fuglevad Station. Der er endvidere fodboldbaner, tennisbaner og mange andre fritidsaktiviteter i nærheden.
 
En villa af særdeles høj klasse, der skal opleves "live".

Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.