Plantevej 5, Dyssegård

Velindrettet 2 værelses med altan

Se bolig

Plantevej 5, 2 th,
2870 Dyssegård

  • Solgt pris 1.875.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1948
  • Boligareal 66 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1

Velindrettet 2 værelses med altan beliggende tæt ved Utterslev Mose

Tag med på en tur til Plantevej, et roligt og fredeligt kvarter i Dyssegård, hvor I straks falder for den skønne kombination af et levende gadebillede og naturens idyl - en kompromisløs adresse, som I vil elske at kalde jeres egen.

På den tilbagetrukkede vej kan I færdes i fredelige omgivelser, for det er stort set kun beboerne, der kører igennem kvarteret. Området er roligt og uforstyrret, og I skal ikke mere end 600 meter fra hoveddøren, før Utterslev Mose breder sig som nabolagets kæmpestore “baghave”. Det fredede areal på 221 ha er et sandt paradis for naturelskeren, som kan nyde det varierende terræn på de mange gode cykel- og løbestier, mens lystfiskeren kan forsøge at få noget på krogen og livsnyderne kan samles om de mange grillpladser til en middag i den smukkeste kulisse. Her indbydes til et utal af friluftsfornøjelser, men samtidig har I byens bekvemmeligheder lige ved hånden. I skal nemlig bare rundt om hjørnet for at finde spisesteder og cafeer, der ligger side om side med dagligvarebutikker, specialbutikker, fitness og alt, hvad I ellers har brug for i hverdagen. Det hele er simpelthen lige ved hånden, hvorfor det egentlig ikke er nødvendigt at forlade nabolaget, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der fem minutters gang til den nærmeste bus og ti minutters gang til s-toget, som hurtigt og nemt forbinder jer med resten af byen. Beliggenheden er i top - særligt for jer, der hverken vil gå på kompromis med naturen eller byen. Det bliver ikke bedre.

I disse skønne omgivelser står den veldrevede ejerforening, Gentofte Parkgård, med flotte og velholdte bygninger, lave fællesomkostninger og gratis parkering. Allerede nu er der skabt det helt rigtige førstehåndsindtryk, som det grønne gårdmiljø blot sætter prikken over i’et på. Her nydes livet - hvad end I er til solbadning og dasedage på den frodige plæne eller hyggelige stunder med kortspil og kølige forfriskninger på de opsatte borde og bænke.

Efter en dejlig dag udenfor, bevæger vi os op i lejligheden, som breder sine 66 m2 over en lys og rummelig planløsning, hvor både enkeltpersonen eller parret kan finde sig til rette - og så er forældrekøb tilmed tilladt. Sko og overtøj kan gemmes af vejen i skabet i entreen, inden vi fortsætter ind i stuen, hjemmets samlingspunkt, som indbyder til fredagsfilm fra sofakanten såvel som middagsgæster og festlige weekender. I dagligdagen kan I nyde et afbræk på den sydvendte altan, mens den fine udsigt til ejendommens grønne gård udfolder sig som det perfekte baggrundsbillede. Er I mere til afslapning med kogekunst og kulinarisk udfoldelse, så får I et rigtigt fint køkken at udfolde talenterne på. Det er opført med et nyt vinylgulv og selve elementerne er holdt i et landligt og charmerende design. Der er masser af skabsplads til alle køkkenmaskinerne og når fornøjelserne er forbi, så tager opvaskemaskinen sig af alt det kedelige arbejde. Ligesom køkkenet, fremtræder badeværelset lyst og pænt med separat bruseniche og gode opbevaringsløsninger, hvor toiletartiklerne diskret kan henstilles. Det dejlige hjem afsluttes på passende vis med et skønt soveværelse, som ligeledes danner ramme den rolige nattesøvn sidst på dagen.

Her vil I uden tvivl elske at bo.


________________________________________


Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Plantevej 5, 2 th,
2870 Dyssegård