Gulspurvevej 16, Frederikssund

Det perfekte familiehjem helt tæt på fjorden!

Se bolig

Gulspurvevej 16,
3600 Frederikssund

 • Kontantpris 2.095.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 3.595 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1968
 • Om- eller tilbygget 1979
 • Grundareal 768 m²
 • Boligareal 123 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Garageareal 39 m²

Det perfekte familiehjem helt tæt på fjorden!

Det kræver ikke mere end et enkelt besøg her på Gulspurvevej 16, før børnefamilien ser det store potentiale i huset og føler sig hjemme på den rolige, lukkede villavej her i den nordlige del af Frederikssund. Når I drejer om hjørnet nede for enden ad vejen, har I kun få skridt til stierne, der folder sig ud langs fjorden, så her forsødes tilværelsen med friske gåture og smukke solnedgange. I får i det hele taget opfyldt ønsket om at give børnene en opvækst i den friske luft og helt tæt på naturen, for jeres hus er nærmeste nabo til et stort, grønt område, hvor børnene trygt kan mødes med kammeraterne og lege frit under den lyse sommerhimmel.

Midt i de fredelige omgivelser ligger jeres nye hjem helt ugeneret, for huset er tilbagetrukket fra villavejen, og det er en lang indkørsel, der leder jer det sidste stykke hjem. Hernede præsenteres I for en klassisk etplansvilla med byggeåret 1968, og allerede ved første øjekast står det klart, at der gennem årene er investeret en masse tid og kærlighed i den løbende vedligeholdelse, hvilket også afspejler sig i den virkelig flotte tilstandsrapport.

I får altså et velholdt lærred, der står helt klar til en ny familie, der har nye, spændende indretningsidéer med i bagagen, så indendøre kan I med maling og moderne design opdatere boligen og dermed skabe et hjem lige i jeres ånd! De 123 kvadratmeter står i oprindelig stil, og der er mange fine detaljer såsom de originale, indbyggede skabe, der tilfører rummene sjæl og varme, så I kan på sigt få nogle lyse, lækre og tidssvarende rum, hvor man stadig kan fornemme 60’er-villaens charme. Endnu en god nyhed er, hvordan der under samtlige gulvtæpper gemmer sig fine trægulve, så potentialet findes alle vegne!

Som børnefamilie vil I også sætte stor pris på planløsningen, for den giver jer eksempelvis en separat værelsesafdeling, der byder på tre værelser, et badeværelse og et brygges til alt det praktiske. Har I samtidig et ønske om det store, åbne opholdsmiljø, kan også denne drøm gå i opfyldelse, for spisekøkkenet ligger i delvis åben forbindelse til stuen, og I kan tage de kreative briller på og forestille jer, hvordan I åbner endnu mere op. Uanset hvad I vælger, så får I her det skønneste samlingssted, der sætter den perfekte kulisse for familielivet; her kan I inden længe mødes over lektier og madlavning, og det kan også være jer, der lægger hus til fødselsdage og jul, hvor stuen fyldes med latter og gode minder.

På regnfulde efterårsdage vil stuens brændeovn sprede varme og hygge, men ved de første tegn på forår kan I derimod indtage den dejlige udestue og dermed rykke ét skridt tættere på udelivet. Her sidder I med frit udsyn til havens sydvendte oase, og når sommervejret melder sin ankomst, vil den fungere som jeres faste base. Haven er overskuelig at holde, så tiden kan i stedet tilbringes på fliseterrassen, der lægger op til en lækker sommermiddag i aftensolen. Som prikken over i’et får I også en 39 kvadratmeter stor garage med værksted, så alle gør-det-selv-projekterne kan nu føres ud i livet.

Velkommen til Gulspurvevej 16, hvor boligdrømmene snart går i opfyldelse!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.