Weidekampsgade 29, København S

STOR LÆKKER TERRASSE, MEGET ROLIGE OMGIVELSER, INCL P-PLADS.

Se bolig

Weidekampsgade 29, st 3,
2300 København S

  • Kontantpris 4.395.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.446 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 2005
  • Boligareal 98 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1

LYS OG LÆKKER LEJLIGHED PÅ ISLANDS BRYGGE, INCL P-PLADS.

Til livsnyderne, storbysnuderne og de kompromisløse købere – vi præsenterer nu lejligheden på Weidekampsgade 29. Her kan I nyde godt af en lys og eksklusiv kvalitetsbolig med en kæmpe terrasse, der er placeret i rolige omgivelser midt på pulserende Islands Brygge. Hvad mere kan man ønske sig?

Lejligheden er en del af en ejendom opført i 2005, så det siger næsten sig selv, at de indflytningsklare rammer på hele 98 kvadratmeter tager imod jer på indbydende vis. Det store og åbne køkken-alrum står klar som lejlighedens oplagte samlingspunkt, hvor I virkelig kan give den gas med indretningen. Leverummets moderne og lyse udtryk vil stå godt til jeres møblement, uanset om I er til tonsvis af bløde møbler foran fjernsynet, sprudlende potteplanter i vindueskarmene eller højprofileret kunst på væggene.

Køkkenet er en integreret del af stuemiljøet, og de flotte, hvide elementer lader jer nemt kokkerere efter en lang arbejdsdag, mens stuelivet udspiller sig omkring jer. Køkken og stue smelter nemlig sammen til ét stort, familiært hotspot, hvor I kan sniksnakke med ungerne, der slænger sig i sofaen, mens I selv hakker løg, koger pasta og fyrer op for ovnen.

Det bedste af det hele er næsten, at alrummet har direkte udgang til lejlighedens enorme terrasse på 50 kvadratmeter. Selvom I bor i en stuelejlighed, sørger terrassen for godt med privatliv, idet den er omkranset af en stedsegrøn hæk. Med andre ord forenes ude- og indeliv på fineste vis, og det ligger lige til højrebenet at opstille udendørsmøbler i lange baner – især hvis I er typerne, som godt kan lide at nyde en stille stund med læskende drikke under åben himmel. Terrassen vender endda ud mod ejendommens attraktive gårdmiljø med legeplads til de små og en charmerende kanal, der skaber den smukkeste kulisse for tilværelsen.

Det behagelige lysindfald og den topmoderne atmosfære går igen i resten af lejligheden. Se bare på det kridhvide flisebadeværelse, der både råder over separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, og de to potentielle soveværelser, hvoraf det ene åbner op for et walk-in-skab. Her kan I for eksempel etablere et forældresoveværelse, mens det andet værelse med indbygget skab er oplagt som børneværelse, kontor eller gæsteværelse.

Den funktionelle planløsning henvender sig til et hav af købere såsom det unge par eller den lille børnefamilie. Boligen er også det nemme valg for seniorerne eller folk, som af den ene eller anden årsag har gangbesvær, da lejligheden er placeret i stueetagen, samtidig med at I får adgang til ejendommens kælder og garage via en elevator. Som en ekstra bonus kan det nævnes, at jeres egen private parkeringsplads, som er inkluderet i prisen, står klar lige ude foran lejligheden. Det er endda muligt at udleje lejligheden uden krav om folkeregisteradresse.

Drømmer I om at bo midt på Islands Brygge? Det forstår vi virkelig godt, for kvarteret indtager noget nær førstepladsen for Københavns mest hippe, sprudlende og vibrerende bydel. Fra adressen på Weidekampsgade tager det fem minutter at gå til Havnebadet, hvis unikke atmosfære især om sommeren kombinerer stemningsfulde kanaler med livligt cafémiljø og feriestemte, unge mennesker, der læner sig godt tilbage på de mange grønne græsarealer med en kold øl i hånden.

Går I fem minutter i den modsatte retning, når I Islands Brygge Metrostation, der i lynets hast tager jer videre til resten af Københavns kvarterer. Alligevel er det knap nok nødvendigt at hoppe på metroen, for I kan sagtens gå til Christianshavn, Rådhuspladsen og Strøget på godt og vel 20 minutter. Ja, og så står Amager Fælled endda klar med sit naturskønne favntag inden for en lige så overskuelig distance til fods. Man skulle næsten ikke tro det, men selvom I kommer til at bo så centralt i byen, så er beliggenheden yderst rolig – den perfekte base at trække sig tilbage i efter en lang dag på eventyr rundt omkring i Københavns mange afkroge!

Weidekampsgade 29, st 3,
2300 København S

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.