Arvedsvej 15, Jægerspris

LYST OG CHARMERENDE SOMMERPARADIS I GÅAFSTAND TIL BØLGEN BLÅ

Se bolig

Arvedsvej 15,
3630 Jægerspris

  • Kontantpris 1.725.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.034 kr.
  • Ejendomstype Sommerhus
  • Byggeår 2003
  • Grundareal 1202 m²
  • Boligareal 115 m²
  • Værelser 3
  • Etager 1

CHARMERENDE SOMMERPARADIS

Kom med! Vi skal en tur ud i den friske natur. På Arvedsvej 15 ligger et pragtfuldt rundtømmerhus, som er opført i kvalitetsbevidste materialer. Her får I et udsøgt udemiljø - og nå ja, I har kun 200 meter til strand og badeaktivitet i Isefjord. Fritidshuset skal helt klart opleves med egne sanser, men her følger en lille forsmag på, hvad der venter jer på adressen!

Fritidshuset er opført i 2003, hvilket sikrer stil- og kvalitetsbevidste materialer ude såvel som inde. Stilen på huset emmer af natur. Her har man nemlig bevaret træet i en ubehandlet, rå form, hvilket giver et helt særligt udtryk og en fornemmelse af at være i ét med naturen. Der er på adressen skabt de bedste rammer for bare at være, nyde roen og slappe helt af.

Huset er udstyret med forskellige varmekilder som el-radiatorer, varmepumpe og brændeovn, der gør herligheden anvendelig hele året rundt.

Perlen omkranses af en kæmpe, grøn have, som giver familien masser af plads til Kongespil, sjov og leg. På den store, lukkede grund er i beliggende helt ugeneret med god afstand til naboer. Udenfor finder I også et stort terrasseområde på 90 kvadratmeter. Den store terrasse rummer både et sydvendt og et vestvendt terrasseareal, hvilket giver jer mulighed for at nyde solens stråler hele dagen. Arealet er delvist overdækket, så hvis ønsket er skygge og læ, kan dette ligeledes indfries i løbet af dagen. På terrassen er der mere end rigeligt med plads til at indrette sig med havemøbler, grill og loungesæt.

Udendørs er endvidere en dobbelt carport og et redskabsskur til opbevaring.

Huset råder over 115 lyse og veludnyttede kvadratmeter, hvor I kan se frem til højt til loftet i store, åbne og lyse rum. Husets hjerterum forefindes i det store køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse til en rummelig stue.

Køkkenet er opført i et stilrent design og byder på alle hårde hvidevarer. Her får I masser af plads i det brede køleskab, og køkkenet inviterer i høj grad til, at flere hænder bidrager til madlavningen. I køkkenet er desuden sørget for gulvvarme, hvilket holder fødderne varme i de kolde måneder.

I stuen er der rigeligt med plads til at indrette sig med både spisebord og sofaarrangement. Fra stuen kan I forbinde husets inde- og udeliv ved at åbne terrassedørene. Herved forlænger I stuen med det store terrasseareal, hvor sommermenuen kan indtages, mens roen og feriestemningen begynder at indfinde sig.

Om vinteren kan I i stuen forskanse jer fra kulden og hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.

De resterende kvadratmeter forefindes i to rummelige værelser, som begge nyder godt af et naturligt lysindfald. Huset rummer endvidere et stort, stilrent badeværelse med gulvvarme.

I erhverver jer et sommerparadis, som er placeret tæt på vand, strand og indkøb. Her er I beliggende i et roligt og hyggeligt sommerhusområde tæt på smuk natur og landlige omgivelser. I kan hver dag gå 200 meter til stranden og nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå. I kan fra adressen køre til en god Dagli’Brugsen på under fem minutter, og I er ydermere tæt på hyggelige restauranter.

Ønsker I en familieudflugt kan I køre til Jægerspris midtby, hvor I kan gå på opdagelse på Jægerspris Slots Museum, gå gode ture i Nordskoven eller nyde den hyggelige, maritime stemning i Kignæs Havn.

Fra adressen er I ydermere tæt placeret på busstoppesteder, som sikrer jer en nem og hurtig vej videre.

Vi glæder os til med stolthed at vise området og perlen frem for jer!


________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Arvedsvej 15,
3630 Jægerspris

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 20/9 15:45-16:00