Halsskovgade 4, København Ø

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ EFTERTRAGTEDE ØSTERBRO, med mulighed for p-plads.

Se bolig

Halsskovgade 4, 4 409,
2100 København Ø

  • Kontantpris 2.145.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.740 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1965
  • Boligareal 49 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ EFTERTRAGTEDE ØSTERBRO, med mulighed for p-plads.

I Østerbros smørhul midt mellem Østerbrogade, Strandboulevarden og Århusgade ligger Halsskovgade. Her, hvor køberne står i kø for at få fingrene i én af de eftertragtede boliger, slår vi nu dørene op for en indflytningsklar og lys lejlighed som den perfekte mulighed for at imødekomme førstegangskøbere og singlers behov. Den gennemførte, behagelige indretning toppes bogstaveligt talt af af en fælles tagterrasse med udsigt over baggård og tagrygge.

Og selvom lejligheden “kun” indeholder 49 kvadratmeter, er der masser af detaljerigdom, der afspejler en stil af afdæmpet hverdagsluksus. Boligen virker i øvrigt meget større, da der er masser af indbygget skabsplads, så yderligere steder til tøjopbevaring ikke er nødvendige. Planløsningen består af entré, fordelingsgang, stuekøkken, badeværelse og soveværelse - altså alt det, der er behov for. Lyse trægulve smyger sig fra rum til rum og munder ud i hjerterummet: stuen. Dette dejlige, voluminøse rum med et stort vinduesparti mod vest rummer den ene mulighed efter den anden for indretning: spisebord og sofa kan i hvert fald sagtens passes ind, og skulle der være behov for bogreoler, skrivebord eller et vægmaleri som fokuspunkt, ja, så kan det altså sagtens lade sig gøre.

I den anden ende af rummet ligger køkkenet. De nye låger passer ind i den let romantiske tone, der titter frem, og derudover er der en nyere vask, induktionskomfur, ovn og pæne bordplader.

Når solen er gået ned og gæsterne gået hjem, er det på tide at tage soveværelset i nærmere øjesyn. Skønhedssøvnen akkompagneres af et rum med så glimrende en størrelse, at der med lethed kan stå dobbeltseng og natbord, mens det indbyggede skab glæder sig til at rumme garderoben.

Sidste rum er badeværelset, der for nyligt gennemgik en modernisering, så der i dag er et flot vaskemøbel, separat bruseniche i glas med armatur i høj kvalitet samt en flisebelægning, der afrunder stilen på fineste vis.

Men vi er slet ikke færdige. For ejendommen, der har prydet adressen siden 1965, åbner sig gevaldigt op i tagetagen med en fælles oase under skyerne for beboerne. Om sommeren sættes der grill ud, så der i solskinnet kan grilles majs og pølser i lange baner, helt aflukket for omverdenen. Flere fællesområder åbner sig op i gadeplan med et lille, hyggeligt gårdmiljø prydet med bænke, og det er også hernede, at der for beboerne er mulighed for at tilkøbe parkeringstilladelse til en billig penge. Desuden er der vaskeri og tørrerum, cykelkælder og kælderrum, så hvad mere kan man mangle?

Det skulle da lige være beliggenheden! Østerbro er uden sidestykke det fornemmeste brokvarter med den ene spektakulære etageejendom efter den anden. Som en ekstraordinær bonus har bydelen fokus på klimakvarterer i området, der er de perfekte, grønne rekreative vidder, som er så efterspurgt i tæt bebyggelse. Østerbro er garant for kvaliteten, så stort set foran hoveddøren åbner alt fra lækre restauranter, hyggelige caféer og spændende specialbutikker sig op, mens alle byens goder ligger i gåafstand. Vi kan for eksempel anbefale en tur i Fælledparken, til Nordhavn eller bare på byvandring på må og få, hvor man for alt i verden ikke må gå glip af de arkitektoniske detaljer på byens facader. Afslutningen kommer sammen med de nyåbnede Metro-stationer, der gør infrastrukturen om muligt endnu bedre, når man fra Poul Henningsens Plads kan komme til den anden ende af byen på bare et kvarter.

Kort sagt: det er en sand fornøjelse at få overdraget nøglerne til lejligheden på Halsskovgade.


________________________________________


Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Halsskovgade 4, 4 409,
2100 København Ø

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.