Brøndbyvestervej 66A, Brøndby

DEN IDEELLE STUDIEBOLIG – MED ROLIG OG CENTRAL BELIGGENHED

Se bolig

Brøndbyvestervej 66A, 1 3,
2605 Brøndby

  • Solgt pris 1.200.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 1967
  • Boligareal 46 m²
  • Værelser 1

DEN IDEELLE STUDIEBOLIG – MED ROLIG OG CENTRAL BELIGGENHED

Du kan nu erhverve nøglerne til den perfekte begynderlejlighed. Her venter en etværelses lejlighed på 46 veludnyttede kvadratmeter; en bolig, der er som skræddersyet til dig, der vil gøre din første investering eller studerende, som vil opgraderes fra kollegieværelset.

Adressen er Brøndbyvestervej 66A, og så snart du ankommer til adressen, mærker du den hyggelige og rolige atmosfære. Lejligheden ligger nemlig i et nabolag med små, lukkede boliglommer, og derfor er der minimal trafik, hvilket må siges at være et stort plus med så central en beliggenhed.

Lejligheden ligger oppe på 1. sal, og den er praktisk talt helt indflytningsklar. De 46 kvadratmeter er veludnyttede, hvilket resulterer i en god rumfornemmelse, og boligen nyder samtidig godt af et dejligt lysindfald – der er nemlig god luft mellem etageejendommene, hvorfor du bliver fri for skyggende genboer. Det hele toppes af det faktum, at indretningen er lys, klassisk og indbydende, hvorfor du får gode indretningsmuligheder i dit kommende hjem.

Først og fremmest bydes du indenfor i en praktisk entré, der er veludnyttet med skabsvæg til fx overtøjet. Herfra møder du lejlighedens store og dejlige stue, som udgør hjemmets samlingspunkt. Den gode størrelse giver et hav af indretningsmuligheder; her er både plads til sofa- og spiseafdeling såvel som en lille kontorplads. Og som prikken over i’et skaber halvvæggen en fin, naturlig inddelt af soveafdelingen. Ved siden af ligger lejlighedens køkken, som står med grebsfrie skabselementer, der er opført i en minimalistisk sort/hvid-stil. Planløsningen fuldendes med et rummeligt flisebadeværelse, der har separat bruseafsnit.

De ydre rammer om dit kommende hjem er selvfølgelig også i top. Lejligheden ligger i en gedigen murstensejendom fra 1967, og ejerforeningen er god og har styr på økonomien. Bilejeren kan glæde sig over den store parkeringsplads, og samtidig for beboerne brugsret til store, grønne fællesarealer med både legestativ, solrige hyggekroge og græsplæner til leg og aktiviteter.

Omgivelserne er dejlige, og i det her nabolag har du alt tæt på dig. Du skal ikke bekymre dig om busforbindelser, for dem har du lige ude på gaden med flere i omkredsen, og samtidig har du kun 1 kilometer til Glostrup Station, hvorfra S-toget kører til bl.a. Nørreport Station på bare 21 minutter. Lige ved siden af ligger Glostrup Shoppingcenter, som samler både spisesteder, specialforretninger og kædebutikker under samme tag. Og derudover byder dit nye nabolag på alt fra fitnesscenter til Lagkagehusets lækkerier, dagligvarebutikker og restauranter. Slutteligt har du ikke andet end få minutter i bil til motorvejen.

Vi kunne fortsætte i en evighed, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?

Brøndbyvestervej 66A, 1 3,
2605 Brøndby