Ravnsborg Tværgade 2, København N

EKSKLUSIV LEJLIGHED I GAMMEL HERSKABSEJENDOM MED EN AF KØBENHAVNS BEDSTE ADRESSER

Se bolig

Ravnsborg Tværgade 2, 1
2200 København N

  • Kontantpris 5.495.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.975 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1869
  • Boligareal 116 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 1

EKSKLUSIV LEJLIGHED I GAMMEL HERSKABSEJENDOM MED EN AF KØBENHAVNS BEDSTE ADRESSER

SJÆLDENT UDBUDT BYBOLIG PÅ 116 KVM MED KIG TIL SØERNE OG IMPONERENDE DETALJERIGDOM

Det er både sikkert og vist, at boligen og beliggenheden går hånd i hånd her på Ravnsborg Tværgade 2. Det lyder måske som en kliché – ja, vi ved det godt. Men den er altså god nok! Her venter en hverdag midt imellem Ravnsborggade og Sortedam Dossering, som udgør et trendy nabolag med alt mellem himmel og jord. Og selve lejligheden vil også imponere med sine 116 kvadratmeter; vil I med indenfor?

Det er svært at komme udenom, at lejligheden er fuld af autencitet og charme, hvilket virkelig er med til at gøre den til noget helt særligt. Vi vil gerne særligt fremhæve det rummelige badeværelse, som står snorlige med elegante materialer, glasafskærmet bruseniche, Vipp-armaturer, rainshower, vaskefaciliteter og udluftningsvindue.

Lejligheden fordeler sig over en særdeles fordelagtig og veldisponeret planløsning med gode og regulære værelser, der praktisk talt kan indrettes præcis, som I ønsker. Boligen egner sig dermed både til singler, kærestepar, børnefamilier, vennepar og investoren, som vil udleje. Der er godt tre meter til de smukke stuklofter, og samtidig strømmer et dejligt lysindfald ind gennem de store dannebrogsvinduer. Atmosfæren er med andre ord let og luftig.

Når I træder indenfor i den smukke lejlighed, fører de originale gulve jer naturligt videre rundt. Først kommer I ind i det charmerende køkken, hvor blikket straks falder på den originale kogeø med rå mursten, der er et fremragende vidnesbyrd for lejlighedens alder, og her er tilmed god plads til at etablere en lille spisekrog. I stuen giver de to vinduespartier et formidabelt lysindfald, og den smukke, oprindelige brændeovn er med til at give sjæl til det flotte rum. Hele tre værelser er at finde, og de har alle rigtig gode størrelser og byder dermed på gode indretningsmuligheder. Sidst men ikke mindst har I det nyere badeværelse i moderne og elegant stil, som bestemt er prikken over i’et på en allerede fantastisk bolig.

Lejligheden ligger første sal i denne herskabsejendom fra 1869, hvor der er indlagt fjernvarme, dørtelefon og termovinduer. Foreningen er velfungerende, og der er str en nu dør i kælderen til hvis man ønsker at etablere altan, hvilket må siges at være endnu et plus. Som kronen på værket har I et fantastisk gårdanlæg på næsten 3000 kvadratmeter, der som Københavns andenstørste private have står klar til at fungere som jeres foretrukne udendørshelle – uanset om det er til afslapning i solen, grillmiddage på en af terrasserne eller til leg og aktiviteter på græsset.

Her er tale om en af de ubetinget mest trendy beliggenheder i hele København. Ravnsborg Tværgade ligger nemlig, som tidligere nævnt, som en rolig sidegade til den populære Ravnsborggade og som en parallelgade til Nørrebrogade. Restauranter, caféer, barer, ølbryggerier og specialforretninger ligger i massevis lige rundt om hjørnet – så er I i humør til at gå på opdagelse og blive fristet, er I kommet til det rette sted!

Også for familier er der masser af tilbud at nyde godt af. Området huser nemlig gode skoler, velfungerende børnehaver og et væld af interessante aktiviteter for børn i alle aldre. De lune solskinsdage kan bydes med en tur rundt om Søerne eller på et af de mange grønne områder, der er at finde på både Nørrebro og i Indre By. På Multipladsen har I alt fra udendørsbiograf og koncerter til konkurrencer for store og små, som er et perfekt billede på hvor alsidigt området er. Også Nørreport Station er noget af det, der findes i gåafstand, og det samme gør sig gældende for de mange centrale buslinjer, der hver dag tøffer op og ned gennem Nørrebrogade.

Hvis du bare har fingeren nogenlunde på pulsen, ved du, at du her får en unik lejlighed med noget at byde på!

Ravnsborg Tværgade 2, 1
2200 København N

Reserveret