H.C. Hansens Gade 7, København S

LYSFYLDT LIVSNYDERBOLIG MED TO KÆMPE ALTANER, MASSER AF SOL OG GOD UDSIGT.

Se bolig

H.C. Hansens Gade 7, 3 mf,
2300 København S

  • Kontantpris 6.195.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 6.619 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 2005
  • Boligareal 133 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1

LYSFYLDT LIVSNYDERBOLIG MED TO KÆMPE ALTANER, MASSER AF SOL OG GOD UDSIGT.

Vi byder nu velkommen til den perfekte bylejlighed i det trendy og maritime havnemiljø på Islands Brygge. Med nøglerne til denne livsnyderbolig kommer du til at bo på H.C. Hansens Gade, der ligger hyggeligt og trygt med havneløbet som ‘forhave’ og Amager Fælled som ‘baghave’. En bedre kombination findes næppe!

Med et boligareal på 133 kvadratmeter egner denne lejlighed sig både til børnefamilier såvel som par og singler i alle livets stadier. Placeringen oppe på 3. sal sikrer et eminent lysindfald, og du kan naturligvis også glæde dig over det faktum, at boligen er fra 2007 og står fuldstændig som ny. Det eneste du skal være forberedt på er, at den smukke udsigt nok vil stjæle din opmærksomhed allerede ved første besøg – fra opholdsrummet har du nemlig det fineste vue over havneløbet og byens majestætiske tårne.

Opholdsrummet udgør boligens hjerte, og her kan alle hverdagens scener udfolde sig. Du kan eksperimentere med lækre opskrifter i det funktionelle køkken, som er udstyret med integrerede hårde hvidevarer, og at det har et stilrent, minimalistisk udtryk er bare endnu en kvalitet. Der er plads til at nyde et glas rødvin på barstolene ved køkkenøen, mens der kokkereres, og middagen kan nydes ved spisebordet i forlængelse. Stuen kan snildt indrettes med bløde sofamøbler og fjernsynsarrangement, og som prikken over i’et er der direkte udgang til den sydvestvendte altan, som strækker sig hele vejen langs boligens facade. Den bades i sol fra formiddag til aften, er utrolig indretningsvenlig og har den flotteste udsigt over vandet og ind mod København.

I boligens anden ende ligger tre regulære værelser, som kan benyttes præcis, som du ønsker. Fra dem alle kan du tilgå lejlighedens anden altan, hvorfra du kan nyde morgenkaffen til synet af solopgangen; her er endda fri udsigt over de hyggelige, grønne fællesarealer. Lyder det ikke hyggeligt? Samtidig får du en entré med indbygget skabsplads og et rummeligt flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og opbevaringsplads til toiletartikler. Det her er virkelig en lejlighed, som skal opleves med egne øjne.

Rammerne om din bolig er naturligvis også i top. Denne minimalistiske ejendom er fra 2007, og den præsenterer sig med store altaner og en minimalistisk byggestil, der giver et godt indblik i det, lejligheden har at byde på. I får brugsret til store, solrige fællesarealer, hvor naboer hurtigt forvandles til naboer, og hvis du er bilejer kan du glæde dig over, at der er parkeringsplads i bygningens kælder.

H.C. Hansens Gade er en lille, blind vej, hvor der er minimal trafik, og med denne beliggenhed venter en hverdag i et af byens allermest eftertragtede områder. Islands Brygge er nemlig kendt for sin hyggelige og rolige atmosfære, og bydelen ligger midt imellem Amager Fælleds fredede natur og hele indre by, som ligger på den anden side af Langebro. Dertil kommer Bryggebroen til Fisketorvet og Vesterbro samt masser af gode spisesteder, hyggelige bagerier og fine, kreative specialbutikker, som alt ligger inden for gåafstand eller en kort cykeltur.

Islands Brygge er kendt for sit havnebad, sommer og sol og sin gode beliggenhed tæt på havneløbet. I Kulturhuset Islands Brygge er der altid noget spændende på programmet, som koncerter, fællesspisning, loppemarked m.m., og nærområdet byder naturligvis også på gode handlemuligheder og flere forskellige spisesteder. Du er tæt på løbebåndene i Fitness World, når vejret ikke er til en løbetur på fælleden, og det tager heller ikke andet end små 20 minutter at gå til Ismageriet, hvor de serverer byens bedste hjemmelavede is. Prikken over i’et må siges at være det faktum, at der kun er 1 kilometer til Islands Brygge St. med metro og busser.

Vi kunne blive ved, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?

H.C. Hansens Gade 7, 3 mf,
2300 København S

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.