Islands Brygge 161, København S

Udsigt over havnevigen, stor altan orienteret mod syd, og egen p-plads i kælderen.

Se bolig

Islands Brygge 161, 2 tv,
2300 København S

  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.133 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke A2015
  • Byggeår 2016
  • Boligareal 123 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1

Udsigt over havnevigen, stor altan orienteret mod syd, og egen p-plads i kælderen.

Kvaliteterne vil ingen ende tage, når adressen hedder Islands Brygge 161.

Med denne one-of-a-kind beliggenhed får du serveret "det nye" Islands Brygge på et sølvfad med direkte front mod Havnevigen, som i sommerhalvåret mest af alt minder om et sydlandsk ferieparadis med byens lækreste badestrand med blødt sand og klart vand, en hyggelig café, der skænker iskold rosé og Aperol Spritz, en spændende udsigt til Tårnene og de moderne rækkehuse helt ned til vandkanten med terrasser og små broer, hvorfra glade vandhunde lystigt springer ud i vandet eller sætter gummibåden til søs.

Ja, der er vitterligt ikke en finger at sætte på denne spændende beliggenhed, som ovenikøbet har meget, meget mere at byde på – blandt andet ganske få skridt til havneløbet samt til Amager Fælled, der sikrer plads til motion og fordybelse i naturen.

Samtidig er der heller ikke langt til den oprindelige del af Islands Brygge, hvor fine vinbarer og velrenommerede restauranter spirer frem rundt omkring på gader og stræder, og endelig kan du lynhurtigt cykle ind til city via Bryggebroen, som bl.a. giver hurtig adgang til Copenhagen Mall, Kødbyen og Tivoli. Helt lokalt får du som prikken over i'et kun 300 meter hen til en ny, lækker Rema 1000 samt 150 meter hen til den nærmeste daginstitution, Nokken.

Den moderne ejendom fra 2016 ligger i første parket til hele herligheden; helt tæt på vandet. Udsigten er fantastisk og sikrer dig stor variation i hverdagen med kig til rødglødende solnedgange, stjerneklare nætter, frost på vandet og livfulde sommerdage med plasken og børnelatter nede fra stranden. Som beboer i ejendommen vil du få stor glæde af din egen private parkeringsplads nede i kælderen, så du aldrig behøver at lede i nabolaget, og du kan endvidere se frem til at flytte ind i et på alle måder gennemtænkt bygning med alle de rigtige løsninger; selvfølgelig også elevator i opgangen, som bringer dig op til lejligheden på 2. sal.

Heroppe kommer udsigten og sollyset for alvor til sin ret. Planløsningens 123 m² fordeler sig rigtig godt og gør dette hjem velegnet for de fleste, der drømmer om en livsnydertilværelse helt tæt på vandet; både par og familier. Lejlighedens hjerterum er uden tvivl det åbne køkken-alrum, som er stilfuldt indrettet med brede, lyse plankegulve og et flot kvalitetskøkken i et hvidt design.

Her kan hyggelige madlavningsstunder og rødvinsaftener kombineres, og kokken kan sagtens deltage i de festlige begivenheder og snakke med gæsterne ved bordet i det åbne lokale. Her kan mange aktiviteter være i gang på samme tid; og i sommerhalvåret kan I rykke udenfor på den store, solbeskinnede terrasse og nyde grillsæsonen tilsat en smuk udsigt til vandet.

Lejligheden rummer endvidere tre gode soveværelser, der hver især er forsynet med rigtig god skabsplads – hvilket er en gennemgående kvalitet ved lejligheden, som bl.a. også ses i forlængelse af entréen. Afslutningsvis kan vi fremvise et pænt og stilrent badeværelse, som har alt, hvad du skal bruge; herunder en separat bruseniche og en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Dette hjem giver dig vitterligt "hele pakken", både på bolig- og på beliggenhedsfronten. Så tøv ikke med at sætte kurs mod Islands Brygge 161 for at opleve det hele med egne øjne!

Islands Brygge 161, 2 tv,
2300 København S

Reserveret