Platanvej 26, Frederiksberg C

Stor 4 værelses med Frederiksbergs bedste terrasse

Se bolig

Platanvej 26, st tv,
1810 Frederiksberg C

  • Solgt pris 5.200.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1970
  • Boligareal 109 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1

Stor 4 værelses med to toiletter, spisekøkken og en fantastisk vestvendt terrasse med direkte adgang til ejendommens gårdmiljø

Her bliver I en del af det dejlige miljø i hjertet af Frederiksberg C, grænsende til Vesterbro, så I både kan nyde Frederiksbergs natur og stemning samt Vesterbros kultur og levende gadebillede. Jeres nye nabolag er roligt, udbudsrigt og naturskønt på samme tid. Nærområdet udfolder sig med hyggelige caféer og spisesteder, der står klar til at forkæle jer med alt fra lune kopper kaffe og læskende drikkevarer til autentiske italienske retter, sprøde salater og syndig take-away. Indkøbene klares i Frederiksbergs bedste Irma kun 100 meter fra hoveddøren, mens der er 300 meter til Netto. Vi befinder os mellem Vesterbrogade og Frederiksberg Allé, hvor spændende butikker ligger side om side med de kulinariske tilbud og sikrer jer en hverdag, hvor I er tæt på alt, hvad hjertet begærer. Området er også aldeles populært blandt børnefamilier, da der er et bredt udvalg af uddannelses- og daginstitutioner, sports- og fritidsaktiviteter i nabolaget, der alt sammen kan nås til fods eller på cykel. Her har I det hele lige ved hånden, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så kan I kan glæde jer over, at den nye metrostation Frederiksberg Allé kun ligger 300 meter fra hoveddøren og tager jer lydløst igennem København.

Det stemningsfylde byliv udskiftes nemt med naturskøn idyl, for bare otte minutters gang fra hoveddøren breder Søndermarken og Frederiksberg Have sig som to af nabolagets grønne oaser, hvor I kan opleve Cisternerne, slentre under åben himmel eller måske tilbringe dagen i København Zoo, som ligger i samme omfang. Uanset, hvad I har lyst til, så har I altid både natur og byliv lige ved hånden.

Lejligheden ligger i en hævet stueetage uden indkig fra gadeplan, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme hjem, hvis I er gangbesværede, eller hvis I har barnevogn eller indkøbsposer med. Bagved hoveddøren udfolder lejligheden sine 109 m2, og I bemærker hurtigt det rare lysindfald og den behagelige rumfornemmelse, der er overalt i boligen.

Lejligheden er flot og indbydende. Det er tydeligt, at den løbende er moderniseret og vedligeholdt, hvilket også betyder, at I kan flytte ind uden at løfte en finger. Det nutidige spisekøkken fra uno form smelter sammen med opholdsstuen og udgør hjemmets hjerte. Køkkenet er opført med elegante træelementer og hvide bordplader, der understreger lejlighedens gennemgående moderne udtryk. Både her og i stuen kommer lysindfaldet virkelig til sin ret, og takket være de store vinduer er der en konstant forbindelse mellem inde- og udelivet. Stuen udmunder i en vidunderlig terrasse med trappe ned til den hyggelige gårdhave, der giver jer en privat forbindelse til udelivet – som at have jeres egen private have – en kvalitet, som man sjældent må gå på kompromis med som lejlighedsejer.

Planløsningen fortsætter med et flot badeværelse og et gæstetoilet, der, ligesom resten af boligen, er opført i et stilfuldt design med klassiske elementer, som I kan få glæde af i mange år. Med både badeværelse og gæstetoilet er I også sikret gnidningsfrie morgenstunder, hvor I ikke skal bekymre jer om køkultur. Sidst, men ikke mindst, sikrer de tre gode soveværelser jer en rolig nattesøvn og giver plads til både parret eller familien. Her vil I straks finde jer til rette.

I bliver en del af en veldrevet forening med cykelkælder og egen p-plads. Kronen på værket er det helt fantastiske havemiljø – måske Frederiksbergs største, hvor foreningens yngste kan boltre sig på legepladsen, imens større børn dyster på boldbanen og voksne udfordrer hinanden i petanque. Med nøglerne til denne lejlighed er der udsigt til en skøn tilværelse – inde såvel som ude.

Velkommen hjem.


________________________________________


Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Platanvej 26, st tv,
1810 Frederiksberg C