Jensløvs Tværvej 5B, Charlottenlund

Central beliggenhed, sydvendt altan og et fantastisk lysindfald

Se bolig

Jensløvs Tværvej 5B, 1 th,
2920 Charlottenlund

  • Kontantpris 2.845.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.620 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1945
  • Boligareal 69 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1

Indbydende 3 værelses med altan i hjertet af Charlottenlund

I flytter ind på en af bydelens mest centrale adresser, meget tæt på Charlottenlund Station, hvor I bor med gåafstand til alt, hvad hjertet begærer. Jeres nærmeste naboer hedder blandt andet Jægersborg Allé og Charlottenlund Slotshave, så her kommer I til at bo med en helt perfekt kombination af by og natur. Den stemningsfulde hovedgade folder sig ud med et væld af spændende specialbutikker, caféer og muligheder for take-away, så I kommer aldrig til at mangle noget. Samtidig kan I altså også bevæge jer de få skridt fra hjemmet til Slotshaven, og I har heller ikke lang vej til Øresund og Bernstorffsparken, så I er omgivet af en masse naturskønne områder her midt i byen. I kan også besøge det populære loppemarked nær stationen.

Der er ikke en finger at sætte på denne beliggenhed, og der venter jer samtidig en skøn oplevelse, når I vender blikket mod jeres nye hjem. I flytter ind i en klassisk rødstensejendom, som lige siden 1945 har prydet gadebilledet med sin enkle arkitektur. Her ligger jeres lejlighed godt placeret oppe på første sal, hvilket betyder, at I ikke har for langt op med de daglige indkøb. Placeringen gør lejligheden til et oplagt køb for både seniorerne og jer med et lille barn. Derudover kan der også være tale om et ideelt forældrekøb, og lejligheden kan nemt deles mellem to venner. I bor i en rolig opgang med et godt naboskab, og her bliver I også en del af en velfungerende ejerforening. Ejendommen er derfor yderst velholdt, og det kan eksempelvis nævnes, at der senest blev udskiftet faldstammer i køkkenet for to år siden.

Hoveddøren åbner op til en treværelses lejlighed med 69 lyse og velholdte kvadratmeter. Turen starter i fordelingsentréen, og allerede her vil I bemærke, hvordan kvadratmeterne er udnyttet til fulde. Der er nemlig gjort plads til en Asko-vaskesøjle, som blev installeret for få år tilbage, og tøjet kan også tørres i kælderens fælles tørrerum.

Derudover byder planløsningen på to velindrettede værelser, et stilrent køkken og et funktionelt badeværelse. Til slut kommer den rummelige stue, som giver jer god plads til både hverdagsstunder og festlige aftener med vennerne. Størstedelen af boligen prydes desuden af flotte, lyse trægulve, hvilket skaber en fin sammenhæng mellem rummene og samtidig bidrager til den dejlige rumfornemmelse. Mellem stuen og det mindste værelse er der indsat lydisolerede franske døre, så lyset får lov at strømme igennem, men I kan samtidig indrette jer med både børneværelse eller kontor. Hvis I ønsker det, kan I også åbne op til stuen. 

Vordingborg-køkkenet er indrettet med god skabs- og bordplads, så I kan uden problemer udfolde de kulinariske evner og imponere gæsterne med en lækker middag. Samtidig er der integreret en opvaskemaskine, så I slipper for opvasken og kan i stedet slappe af og nyde det gode selskab. I 2014 blev køkkenet opdateret med nyt gulv, ny bordplade og nyt køleskab, mens der i 2017 blev installeret et induktionskomfur - der er dog stadig mulighed for gaskomfur.

De indendørs rammer er indbydende, og som om det ikke var nok, så kan lejligheden også prale af hele to altaner - med udgang fra henholdsvis soveværelset og stuen. Når I vågner en tidlig sommermorgen kan I derfor slå døren op til den lille, franske morgenaltan, hvorfra der er udsyn over den stille gade med de flotte platantræer. Her er tale om en bred gade med to spor, så der er fine parkeringsmuligheder hernede.

Senere på dagen kan I derimod indtage den sydvendte altan, som inviterer på eftermiddags- og aftensol samt udsigt til både gårdmiljøet med legepladsen og den store Himalayabirk, hvor I kan følge årstidernes skiften på bladenes farve. Naboejendommen ligger desuden lidt tilbagetrukket, så her kan I sidde helt ugeneret, og der er også langt til genboerne.

Velkommen hjem!

Jensløvs Tværvej 5B, 1 th,
2920 Charlottenlund

Reserveret