Klampenborgvej 104, Kongens Lyngby

Perfekt istandsat villalejlighed med Dyrehaven som nabo.

Se bolig

Klampenborgvej 104, st
2800 Kongens Lyngby

 • Kontantpris 5.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.007 kr.
 • Ejendomstype Villalejlighed
 • Energimærke E
 • Byggeår 1923
 • Om- eller tilbygget 1934
 • Grundareal 1182 m²
 • Boligareal 130 m²
 • Værelser 5
 • Etager 3
 • Kælderareal 56 m²

Perfekt istandsat villalejlighed med Dyrehaven som nabo.

Velkommen i det grønne! Her på Klampenborgvej, lige på grænsen mellem Lyngby, Charlottenlund og Klampenborg, finder vi denne smukke villalejlighed. Lejligheden befinder sig på stueetagen af en smuk, hvid villa fra 1923 med et karakteristisk, rødt tegltag. Villaen er placeret på den bagerste del af den 1182 kvm store grund, helt tilbagetrukket fra vejen, og lejligheden har udover egen hovedindgang også egen helt ugenerede have. Haven er et helt kapitel for sig, så den vender vi tilbage til.

Her finder vi ikke kun en perfekt istandsat bolig, men også en villa, som står med nymalet facade og nyt tag. Lejligheden fungerer som sin egen separate villa med den private hovedindgang og afskærmede have. Alt i denne bolig skriger kvalitet, og snakker vi om at være indflytningsklar, så kommer vi ikke nærmere sandheden - ikke engang et ekstra lag maling er nødvendigt inden indflytning. Faktisk er alt i denne villalejlighed lavet ud over det sædvanlige, og der er blevet lagt stor vægt på kvalitetsmaterialer hele vejen igennem, ja selv de mindste detaljer er i orden - tjek bare fuge og slibearbejdet på vinduesrammerne, hvor de nye energiklasse B-vinduer med sprosser i lærketræ er isat. Der er dørtrin i mahogni og smukke radiatorskjulere i flet. Hele lejligheden har med sine mange vinduer et fantastisk lysindfald, som gør boligen utrolig lys og indbydende.

Lejlighedens planløsning er perfekt disponeret og fordeler sig over et stort køkken-alrum, tre gode værelser, en dejlig stue og to badeværelser. Køkkenalrummet fungerer som boligens hjerte og fordelingsrum. Det er herfra, at I gennem de to store dobbelte døre inviterer fuglesang indenfor og har udgang til den nylagte fliseterrasse og vidunderlige grønne have. Også i køkkenet er der tænkt over detaljen, som øger brugervenligheden - til eksempel kan nævnes køkkenskabene, der i stedet for almindelige hylder har udtræk, som sikrer, at I nemt når det, som står allerbagerst. Der er selvfølgelig også alle nødvendige hårde hvidevarer, som er af nyere dato.

Boligens master bedroom har tilstødende badeværelse, der med gulvvarme, stor bruseniche og en smuk terrazzo bordplade, som går ud i et med håndvasken, skaber et skønt badeværelse, som leder tankerne hen på et spamiljø.

Også i lejlighedens andet badeværelse er der gulvvarme og terrazzo. Dette badeværelse ligger perfekt placeret i forhold til især ét af de andre værelser i huset, som dermed skaber en ideel mulighed for at indrette enten en teenage- eller gæsteafdeling.

Resten af lejligheden står lige så pæn og lækker med en skøn, stor stue og værelser, som er nemme at indrette.

TIl slut har I adgang til en fælles kælder, som deles med overboen. Udover det delte vaskerum får I også et par rum til rådighed.

Vi lovede at vende tilbage til haven. Haven har nylagte flisestier- og terrasse, nyt hegn, en skøn græsplæne, og med en sydvestvendt placering er her sol hele dagen. Haven er nyplantet bortset fra et par gamle frugttræer. Det er en slags paradishave med æble- og blommetræer, brombær, hindbær, blåbær og rabarber. Med fuld afskærmning og markise over hele terrassen er det her livet leves om sommeren. Har I mod på mere natur, så breder markerne sig ude på den anden side af Klampenborgvej, og I har adgang til Dyrehaven gennem Fortun-lågen lige rundt om hjørnet.

Så er I dus med himlens fugle og skovens grønne træer, så finder I ikke en skønnere beliggenhed.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 


Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Klampenborgvej 104, st
2800 Kongens Lyngby

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.