Taastrup Have 26, Taastrup

SOLRIG ALTAN OG CENTRAL BELIGGENHED

Se bolig

Taastrup Have 26, 1 th,
2630 Taastrup

  • Kontantpris 1.445.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.186 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1963
  • Boligareal 61 m²
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1

INDFLYTNINGSKLAR 2V MED SOLRIG ALTAN OG CENTRAL BELIGGENHED

Sæt kurs mod Taastrup Have 26, hvor vi nu udbyder en komplet indflytningsklar lejlighed. Denne lejlighed råder over 61 kvadratmeter, og vi tør godt love, at boligen og beliggenheden går op i en højere enhed. Vil du med på en fremvisning?

Lejligheden ligger i et roligt og trygt område bestående af små boligvænger. De røde etageejendomme står på rad og række, og imellem sig har de store, grønne fællesarealer. Da bygningerne er placeret med luft imellem, sig nyder alle boliger godt af et helt sublimt lysindfald, og samtidig inviterer de grønne fællesarealer til afslapning under åben himmel – både når du vil nyde en lun solskinsdag, og når du vil invitere venner og familie over til grillmiddage. Bilejeren kan se frem til de gode parkeringsmuligheder, og forældrene kan slippe de yngste beboere fri på legepladsen, der er indrammet af hæk.

Boligen ligger oppe på 1. sal, og den råder, som tidligere nævnt, over 61 kvadratmeter. Den lyse og enkle stil henleder tankerne på nordisk minimalisme, og alle rum er naturligvis indretningsvenlige. Lyse og nyslebne parketgulve breder sig gennem hele hjemmet, og både vægge og lofter er naturligvis hvidmalede, så du får klassiske rammer om din kommende bolig. Som prikken over i’et sikrer de store vinduespartier, at dagslys aldrig bliver en mangelvare.

I centrum af lejligheden ligger en praktisk entré med indbygget skabsplads, og den giver videre adgang til samtlige rum. Stuen udgør det største rum, og indretningsmulighederne er fantastiske. Her er nemlig både plads til spisearrangement og bløde sofamøbler, og det er tilmed herfra, der er udgang til altanen, som udgør en skøn, solrig oase, hvor du kan slappe af i ro og mag. Soveværelset har selvfølgelig også en god størrelse med plads til både dobbeltseng og klædeskab. Slutteligt venter et tidløst køkken, som er opført med lyse skabselementer og integrerede hårde hvidevarer, samt badeværelset, der har en god størrelse med separat bruseniche og udluftningsvindue, så det gode og sunde indeklima bevares.

Taastrup Have blev opført i 1962, og den veldrevede forening består både af leje- og ejerlejligheder. Som tidligere nævnt gemmer bebyggelsen på mange oaser, og de er flittigt benyttet af beboerne. Den fine, grønne beplantning bliver vedligeholdt af ejendommens inspektør, og i samme omfang bliver der sørget for snerydning og andet vedligehold. Foreningen har fire vaskerier, udendørs tørresnore, fibernet, Kabel TV fra YouSee og mulighed for leje af private kælderrum.

Fra det sekund du træder ud af hoveddøren, møder du Taastrups charmerende stemning, og områdets mange unikke kendetegn står i kø. Du kommer til at bo lige ved den dejlige natur rundt om Selsmosen, og nærområdet gemmer naturligvis også på endnu flere grønne åndehuller, som bare venter på at blive udforsket. Samtidig er placeringen utrolig central – der er fx ikke andet end 450 meter til Taastrup Station, hvor du er forbundet med S-togslinjerne B og BX, der kører til Hovedbanegården på kun 28 minutter. Og det er naturligvis også her, det hyggelige byliv breder sig ud med alt, hvad hjertet begærer. Lige ved stationen er der Fitness World, Netto og bageri, og oppe på Hovedgaden og Taastrup Torv venter et hav af restauranter, cafeer, velkendte kædeforretninger og specialbutikker. Der er hverken langt til IKEA eller City2, og pendleren kan se frem til den nemme og hurtige adgang til motorvejen.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Taastrup Have 26, 1 th,
2630 Taastrup

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.