Øresundsvej 55A, København S

Fantastisk lejlighed, 3 soveværelser, stort køkken alrum, og stor højkælder.

Se bolig

Øresundsvej 55A, st
2300 København S

  • Kontantpris 4.195.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.372 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 1933
  • Boligareal 124 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Kælderareal 92 m²

Fantastisk lejlighed, 3 soveværelser, stort køkken alrum, og stor højkælder.

Tag med til Øresundsvej 55A, en sidegade til Amagerbrogade og en attraktiv adresse på Amager, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne komplet indflytningsklare lejlighed, hvor der er mulighed for at drive erhverv eller dyrke hobbyen i kælderen.

Øresundsvej breder sig for foden af ejendommen som en hyggelig gade, hvor de lokale cafeer lokker med lune kopper kaffe, imens spisestederne frister med alt fra syndig pizza til autentisk thaimad. 500 meter fra hoveddøren kan I slentre på de nyanlagte, brede fortove på Amagerbrogade og opleve alt fra de eksklusive interiørbutikker til de velkendte modetøjsbutikker og det levende handels- og restaurationsmiljø, der sætter den helt rigtige stemning i gadebilledet. På fem minutters cykeltur tager Amagerbrogade jer ned til Amagercentret, der også netop er i gang med en modernisering, som vil fornye det hyggelige center med nye butikker og flere spisesteder.

Spadserer I i modsatte retning på Øresundsvej, så når I Lergravsparken på tre minutter, en grøn og hyggelig park, hvor der også adgang til metroen, som hurtigt og nemt tager jer omkring i byen. Det er dog sjældent nødvendigt at anvende offentlig transport, for selv indre by kan nås på cykel, og skulle I trænge til et afbræk fra byens liv, så breder Amager Strandpark sig fire minutter på cykel herfra med sjove vandsportsaktiviteter og de bedste badefaciliteter, der sikrer jer en sommer med feriefornemmelser. Amager er også hjemsted for Fælleden, en delvist fredet naturskat, hvor I kan opleve sjældne plantearter og et rigt dyreliv. I må heller ikke snyde jer selv for at nyde en gåtur omkring voldene på Christianshavn eller besøge den gamle havn i Kastrup. Som øboere på Amager er I altid tæt på naturen, og så er byens liv aldrig mere end en gå- eller cykeltur væk. Det er intet under, at man sjældent fraflytter, når først man har bosat sig på Amager.

Lejligheden følger trop og er lige så attraktiv som beliggenheden. Selve ejendommen er fra 1933, men det er der slet ikke spor efter indenfor, for her er boligen renoveret efter alle kunstens regler og der er en gennemgående rød tråd i indretningen, som skaber et indbydende og harmonisk udtryk.

Overalt er der højt til loftet og et behageligt lysindfald, hvilket tilsammen skaber en åben og indbydende rumfornemmelse. Alt er holdt i et tidløst design, gulvene og lyse og flotte og væggene står som hvide kanvas, klar til at I sætter jeres personlige præg. Planløsningen er veludnyttet med tre store soveværelser og et helt fantastisk leverum, der forener stuen og køkkenet i åben forbindelse. Køkkenet er elegant opført med hvide elementer og bordplader, der understreger til stilfulde udtryk. Her er alle hårde hvidevarer og en lækker køkkenø, der binder hele rummet sammen. Ligeledes er badeværelset holdt i neautrale nuancer med grebsfrit skuffemodul ved håndvasken, hvide vægflader og grå fliser, der både er anvendt på gulvet og i den glasafskærmede bruseniche.

Der er ikke en finger at sætte på indretningen, og der er ingen tvivl om, at denne bolig er det oplagte valg for børnefamilien eller det pladskrævende par – unge som seniorer, der sætter pris på moderne æstetik og komfort. Foruden stueetagen får I en stor kælder med vaskerum og flere disponible rum, hvor I eksempelvis kan drive erhverv eller dyrke hobbylivet. Her er mulighederne mange.

Inde- og udelivet forenes nemt, for der er direkte udgang til ejendommens grønne have fra lejligheden, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel.

Kontakt os for en fremvisning i dag.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 


Øresundsvej 55A, st
2300 København S

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.