Bakkegårds Alle 7, Frederiksberg C

Charmerende lejlighed, midt i den skønne oase er det meget attraktive Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C

Se bolig

Bakkegårds Alle 7, 3
1804 Frederiksberg C

  • Kontantpris 4.495.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.526 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1894
  • Om- eller tilbygget 1977
  • Boligareal 98 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1

Charmerende lejlighed, midt i den skønne oase er det meget attraktive Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C

Velkommen til Bakkegårdskvarteret – et af Frederiksbergs absolut mest attraktive områder og en skøn oase midt i byen.

Her befinder I jer på grænsen mellem Frederiksberg, Carlsberg og København, et skæringspunkt hvor der sker mest udvikling lige nu og hvor kommune- og postnummer skifter fra Vesterbro til Frederiksberg. Her i kvarteret er du tæt på alt, hvad begge bydele har at byde på, uanset om det er en tur i det grønne i Søndermarken eller Frederiksberg Have, de gode indkøbsmuligheder eller shopping i de hyggelige specialforretninger. Herudover er der et væld af spændende restauranter og caféer i begge kvarterer, og du får også snart glæde af den kommende Cityring, der lynhurtigt kan få dig bragt rundt i hele byen. På trods af denne centrale beliggenhed er ejendommen tilbagetrukket og roligt placeret på denne fantastiske Allé, som området er opkaldt efter. Er der eventuelle børn i familien, vil I glædes over den korte afstand til både skole og institutioner.
Alt i alt en ekstraordinær skøn beliggenhed.

Ejendommen er en utrolig smuk og velholdt gammel Frederiksberg ejendom med mange unikke detaljer og et ikonisk udtryk med tårnet i hjørnet af ejendommen, der knejser sig mod himlen. Dertil er haven en oplevelse for sig med mange flotte blomsterbede, der skaber hygge og bliver holdt rigtig flot. Foreningen er veldrevet med god økonomi, og i øjeblikket er de i gang med at undersøge mulighederne for at få altaner. Ydermere er der fjernvarme, dørtelefon, gårdanlæg, depotrum og cykelparkering.

Fra du træder ind i lejligheden, mærker du, at lejligheden har lidt ekstra plads over det hele. Entreen er stor og rummelig med plads til et stort garderobeskab, og ovenlysvinduet giver rummet et dejligt lysindfald. I køkkenet er der masser af skabsplads og god plads til spisebord i den ene ende, mens de to vinduer i køkkenet skaber en lys og behagelig rumfornemmelse.
Soveværelset er ekstra stort og kan eventuelt deles op i to med en skillevæg, hvis I vil have endnu et værelse. Det rummelige soveværelse har plads til stort garderobeskab, stor dobbeltseng og kontor – og selv med alt dette er der stadig god plads at komme rundt på. Ydermere giver de to vinduer et fantastisk lysindfald og sikrer nem udluftning.

Når du træder ind i stuen, ser du med det samme den hyggelige brændeovn i hjørnet. Stuen har plads til et stort spisebord, hvor I kan samle familie og venner til et lækkert måltid, og bagefter kan I rykke over i hyggehjørnet med en god sofa. De to stuer er forbundet af to smukke franske døre med glas i, der forlænger rummet udtryk. Stuen bag de franske døre er mindre, og mange vil nok bruge det, som det også bliver brugt i dag, nemlig som værelse.
Badeværelset er indrettet i klassiske hvide klinker fra gulv til loft, og der er stort badekar samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Som prikken over i’et har det dejligt store badeværelse også et stort vindue mod gården.

Kort fortalt: Her er en lejlighed, der kan rumme de fleste og har mange muligheder. En lejlighed, der skal opleves med egne øjne!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Bakkegårds Alle 7, 3
1804 Frederiksberg C

Reserveret