H.C. Hansens Gade 7, København S

Store altaner, masser af sol, fantastisk udsigt til havnen og til byens tage og privat parkering.

Se bolig

H.C. Hansens Gade 7, 4 mf,
2300 København S

  • Solgt pris 6.350.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke C
  • Byggeår 2005
  • Boligareal 133 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Kælderareal 3 m²
  • Garageareal 8 m²

Store altaner, masser af sol, fantastisk udsigt til havnen og til byens tage og privat parkering.

Sæt kursen mod H.C. Hansens Gade 7, og oplev hvordan de maritime omgivelser glider sammen med byens liv og udgør en sublim kulisse for tilværelsen.

Vi befinder os ved havnen, tæt på havnebadet, der hvert år forvandles til et sandt paradis for vandhunde og livsnydere, der tilbringer dagen med friske dukkerter, kortspil på græsset og kolde forfriskninger, imens solen danser på kinderne og en sand ferie-stemning breder sig i omgivelserne.

Efter en dejlig dag kan I sætte kursen mod centrum, som lokker med gastronomisk forkælelse og caféhygge, bare en smuttur på cykel herfra. Hovedstaden byder også på museer, teatre, shopping, hippe barer, Tivoli og alt, hvad der ellers hører storbylivet til. Med denne adresse oplever I København, hvor byen er allerbedst, og så skal I ikke mere end tre minutters cykeltur fra hoveddøren, før Fisketorvet byder sig med spændende butikker, gode spisesteder og Cinemaxx, hvor I kan opleve de nyeste film med lune popcorn og bland-selv-slik.

Byens pulserende atmosfære udskiftes nemt med Fælledens enestående natur og unikke flora, der skaber et grønt åndehul midt i nabolaget bare 400 m. herfra. Her kan I nyde et stille afbræk fra de travle hverdage og udskifte tidlige morgenmøder på kontoret med lange gåture i naturen - og hvis I er heldige, fanger I et glimt af Fælledens dyreliv. Her skal I hverken gå på kompromis med byens goder eller den fredfyldte natur.

Beliggenheden er perfekt for en lejlighed som denne, der opfylder alle krav for den moderne børnefamilie og jer, der kun vil have det allerbedste.

Allerede ved ankomst til adressen, får I et godt førstehåndsindtryk af den nutidige ejendom, som præsenterer sig med store altaner og en minimalistisk byggestil, der giver et godt indblik i det, lejligheden har at byde på. Som beboere er det oplagt at benytte sig af de grønne gårdmiljøer, der udfylder pladsen mellem bygningerne i nabolaget, og der er privat p-plads i parkeringskælderen med en elevator, der fragter jer nærmest lige til døren.

Du skal tage elevatoren til 4. sal, hvor lejligheden udfolder sig med en helt fantastisk udsigt over til havnen og byens tage, der danner det smukkeste baggrundsbillede for tilværelsen, og hver fredag aften kan I beundre fyrværkeriet over Tivoli. Lejlighedens 133 m2 er anlagt med fokus på kvalitet, nutidig æstetik og en planløsning, der er skræddersyet til den moderne familie.

I hjertet af boligen breder et stort leverum sig, hvor stuen og køkken-alrummet smelter sammen og understreger planløsningens åbne og indbydende atmosfære. Køkkenet er elegant med sit nutidige design, alle hårde hvidevarer og en lækker køkkenø, der binder hele rummet sammen. Her kan den passionerede gastronom udfolde kogekunsten, og imens gryderne simrer rykker familien fra de bløde sofaer hen til spisebordet, hvor samtalen muntert glider hen på dagen der gik - og når I holder middagsselskaber, kan hele festen nemt rykkes med over til køkkenet, hvor gæsterne kan trakteres med drikkevarer ved kogeøen. Når vejret tillader det, kan middagen nydes på den store altan, som vender perfekt mod sydvest - midt i eftermiddags- og aftensolen. Dagen falder på hæld og I trækker jer tilbage i hver jeres afdeling i lejlighedens tre soveværelser med terrasseudgang, som giver rig plads til familielivet. Værelserne og den tilknyttede altan vender mod øst, så I kan se frem til at blive vækket af solens stråler hver morgen, når den står op over byens tage. Lejligheden afsluttes med et flot badeværelse, der er opført med separat bruseniche, vaskefaciliteter og et stilfuldt design, der står i flot harmoni med boligens øvrige indretning.

Her er der kræset for selv de mindste detaljer, og som kronen på værket er der gulvvarme over alt.

På H.C. Hansens Gade går boligdrømmen i opfyldelse!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 


H.C. Hansens Gade 7, 4 mf,
2300 København S