Vejdammen 32, Holte

Helt unik bolig

Se bolig

Vejdammen 32,
2840 Holte

 • Kontantpris 3.895.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.581 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1953
 • Om- eller tilbygget 1982
 • Grundareal 1311 m²
 • Boligareal 144 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Garageareal 18 m²

Unik villa med fortryllende have tæt på skole

Hist, hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt. I er ankommet til Vejdammen 32 i Gl. Holte, og her bydes I allerførst velkommen af en garage, men der går lige lidt, før I kan skimte jeres nye hjem. For garagen ligger som det eneste i gadeniveau, og herfra leder en trappe jer ned ad den skrånende grund, hvor villaen skridt for skridt toner frem mellem havens grønne buske og de høje trækroner. Huset i skoven, sådan kan det bedst beskrives, og her kommer I altså til at bo med fred, ro og fuldstændig ugenerede omgivelser. Det er ikke til at forstå, at I befinder jer kun 25 minutter fra Rådhuspladsen i København, for Gl. Holte er omgivet af smuk natur, og jeres nye have inviterer på grøn udsigt, så langt øjet rækker.

Førstehåndsindtrykket er altså i top, og I vil med det samme føle jer hjemme. I skal ikke langt ned ad trappen, før det står klart, at her er tale om en helt unik bolig, for huset byder på en spændende arkitektur med forskudte plan og en ensidig taghældning. Indendøre fortsætter de charmerende rammer, og her får I 144 kvadratmeter fordelt på flere forskellige niveauer, hvilket giver jer en helt særlig bolig med små overraskelser i indretningen.

Allerede i entréen vil I bemærke de forskudte plan, for trapperne går op og ned - men her i stueplan kan I allerførst glæde jer over det fine værelse samt det store badeværelse, som har både badekar og vaskefaciliteter. Førnævnte værelse suppleres af to værelser i nederste plan, og samtlige rum er af en god størrelse. Og hvis I tager trappen til boligens øverste plan, så venter der jer et helt fantastisk rum, som er indrettet i to plan med loft til kip og vinduer nær tagryggen - rummet fyldes derfor med en stor mængde dagslys. Som en ekstra bonus er der etableret en hems med nogle skønne sovepladser.

De mange værelser sørger altså for god plads til familien, men planløsningen fuldendes af flere dejlige opholdsmiljøer, som giver jer endnu flere kvadratmeter og plads til både hverdag og fest. Køkkenet og stuen prydes begge af træbeklædte vægge og lofter, hvilket tilfører rummene en helt særlig sjæl og charme. I køkkenet kan I mødes over madlavningen, og der er også plads til en hyggekrog, hvor I kan indtage morgenkaffen eller nyde en middag for to. I forlængelse af køkkenet får I desuden et rum, hvor I kan indrette jer med alt fra bryggers til viktualierum.

Inde i stuen er scenen sat for hyggelige familiestunder, hvor ilden knitrer på livet løs i den flotte pejs. Samtidig er rummet indrettet med en lang række sydøstvendte vinduer, som lukker lyset ind og samtidig trækker naturen indenfor i hjemmet. I kan derfor sidde i sofaen og følge med i årstidernes skiften, og når sommervejret gør sit indtog, kan I rykke ud på den solrige fliseterrasse.

Udelivet får perfekte betingelser i havens grønne oase, og de to terrasser lader jer følge solen fra morgen til aften. Her kan I nemt falde i staver over udsigten, som byder på et væld af buske, træer og blomster i fuldt flor. Det er derfor svært at løsrive sig fra sommerdage i haven, men nærområdet står også til rådighed med flere smukke naturoplevelser. Med adresse i Gl. Holte bliver I naboer til Rude Skov, så I kan eksempelvis bevæge jer gennem skoven med kurs mod Søllerød Golfklub. Der er heller ikke mange minutters gang til Gl. Holtegaard, som frister med alt fra kunstudstillinger til en lækker frokost i caféen.

Samtidig er denne beliggenhed som skræddersyet til børnefamilien, hvilket bliver et stort plus i hverdagen. Her på Vejdammen er der flere legekammerater til børnene, der er flere daginstitutioner i nærheden, og der er cykelsti hele vejen til Trørødskolen. Samtidig placerer Gl. Holte sig med fire kilometer til både Holte og Vedbæk, så der er kort vej til flere fine indkøbsmuligheder og spændende butikker.

Velkommen til et enestående hjem, hvor jeres familieliv for alvor kan slå rødder.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Vejdammen 32,
2840 Holte

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.