Lindegårdsvej 30B, Charlottenlund

3 værelses med stor altan

Se bolig

Lindegårdsvej 30B, 2 th,
2920 Charlottenlund

  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.253 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke E
  • Byggeår 1948
  • Om- eller tilbygget 1997
  • Boligareal 87 m²
  • Værelser 3

Lækker 3 værelses med stor altan centralt i Charlottenlund

Velkommen til denne hyggelige lejlighed, hvis flotte indre løbende er blevet moderniseret, og hvis rummelige planløsning med tre værelser byder velkommen til et bredt publikum – både de studerende, som drømmer om en delevenlig bolig med hurtig S-togsforbindelse til byen, men også til børnefamilien eller til par i alle livets stadier.

Lejligheden fremviser et væld af stærke kvaliteter, som fortjener en plads i rampelyset. Én ting er planløsningen bestående af to lyse værelser, en stor opholdsstue med udgang til altanen, det moderne badeværelse samt køkkenet. Noget andet er de mange detaljer, som binder det hele sammen:

Det er Køkkensnedkeren, der står bag det tidløse køkkendesign, som senere i 2016 har fået et løft med nye låger fra IKEA. Alle hårde hvidevarer (minus køleskabet) er ligeledes skiftet indenfor de seneste par år, og det er kvalitetsmærker som Siemens og Bosch, som står skrevet henover elementerne og vidner om den høje standard. Derudover er alt armatur også blevet udskiftet og fornyet til det eksklusive mærke Børma i både køkken og bad fra perioden 2016-2019.

Ja, køkkenet er på alle måde ret dejligt rum, som indbyder til hyggelige stunder med plads til at kræse om madlavningen. Her kan du ligeledes slå altandøren op og lufte ud undervejs, ligesom du kan nyde morgenkaffen i solen ude på de 9,5 kvm. Altanen har både som om morgenen og igen om eftermiddagen, og det hele ledsages af en pragtfuld udsigt over det grønne boligområde med store, frie arealer nedenfor.

For enden af entréen er der adgang til lejlighedens dejlige badeværelse, som ligeledes byder på flere attraktive opdateringer foruden de åbenlyse kvaliteter – såsom det skønne karbad! Også herude er armaturet udskiftet, og der er opsat nye skabe fra IKEA samt etableret et nyt væghængt toilet i 2016. Derudover er der gjort plads til en topbetjemt vaskemaskine, og som prikken over i'et er der indlagt behagelig gulvvarme, så du ikke skal rende rundt og fryse tæerne i vinterhalvåret.

Nu er det tid til at kigge nærmere på de tre centrale rum bestående af to gode værelser og en dejlig stue – herinde samt ude i gangen er der tilmed installeret nyt el med lysdæmperfunktion. Stuen er i forvejen flot oplyst takket være det fantastisk store vinduesparti mod syd, mens de to værelser har lysindfald henholdsvis formiddag og aften. Med denne planløsning er mulighederne mange – også for forældrekøb, som er tilladt i foreningen, og som er oplagt grundet den delevenlige indretning.

Og apropos foreningen, så kan du trygt flytte ind her. Den velholdte ejendom er en del af en sund, lille forening med rigtig god økonomi og styr på tingene. Det er som en ekstra bonus tilladt at have husdyr her, så du kan sagtens opfylde drømmen om en sød hundehvalp eller kattekilling på matriklen.

Som beboer kan du endvidere frit benytte dig af de hyggelige grønne fællesarealer med græsplæne, siddepladser og legehus; et dejligt miljø, som samler hele nabolaget. I det hele taget er nærområdet utrolig roligt, selvom lejligheden ligger centralt i Charlottenlund. Her kommer du til at bo lige i smørhullet mellem Ordrupvej og den altid hyggelige og levende Jægersborg Alle, der er sprængfyldt med gode forretninger og spisesteder. Både Ordrup og Charlottenlund St. ligger indenfor tre-fire minutters cykelafstand, og det samme gør de skønne naturoaser i form af Bernstorff Park, Charlottenlund Slotspark og ikke mindst kysten mod Øresund.

Kontakt Bolig Eksklusiv allerede i dag for at høre mere om denne dejlige lejlighed i hjertet af Charlottenlund.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.