Store Regnegade 19A, København K

ÆGTE KØBENHAVNERBOLIG PÅ EN FORTRYLLENDE ADRESSE

Se bolig

Store Regnegade 19A, 1 th,
1110 København K

  • Kontantpris 4.495.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.734 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke F
  • Byggeår 1848
  • Om- eller tilbygget 1860
  • Boligareal 116 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1

ÆGTE KØBENHAVNERBOLIG PÅ EN FORTRYLLENDE ADRESSE

Forbered dig på at blive forelsket. Forelsket i en kompromisløs citylejlighed, som råder over 116 komplet indflytningsklare kvadratmeter. Der er tale om en bolig, som er langt udover det sædvanlige, og det samme gælder naturligvis beliggenheden. Vi tør godt love, at det hele går op i en højere enhed.

Når du ankommer til Store Regnegade 19A, fornemmer du straks den helt særlige atmosfære. Ejendommen er fra 1848 og emmer af charme og sjæl med sin solgule facade prydet af sprossede vinduespartier. Som et ekstra plus har beboerne glæde af den brostensbelagte gård, hvor der er plads til cykelparkering og afslapning, hvis du ønsker det.

Lejligheden gemmer på mange gode kvaliteter og egenskaber, og en af de bedste må siges at være den veldisponerede planløsning, som tilmed er delevenlig. Men at hele hjemmet blev renoveret i 2017 må bestemt også siges at være et plus, det betyder nemlig, at du overtager en knivskarp og snorlige bolig. Et stort klassisk hvidt køkken fra 2017, med alt i hårde hvidevarer, og det står fuldstændig som nyt. Rammerne om madlavningen er med andre ord helt i top, og du kan evt. vælge at fjerne køkkenøen, hvis du ønsker at skabe mere plads til en spisestue. I åben forbindelse har du stuen, og som den står nu, er der selvfølgelig også masser af plads til både spisearrangement og bløde sofamøbler. 


Boligen er indrettet med to gode værelser. Det ene vender mod sydøst og byder på gode anvendelsesmuligheder, og det samme gælder naturligvis for det andet værelse, der har en imponerende størrelse og derfor også kan opdeles i to. Samtidig venter en god og rummelig entré med skabsplads samt et flot badeværelse med vaskemaskine, opbevaringsplads, udluftningsvindue og separat brus – hvilket bestemt ikke er en selvfølge i disse ældre københavnerboliger. Som du kan se på billederne, er der tale om en unik bybolig, som egner sig til en bred målgruppe. Der er tilmed mulighed for at bruge den som investering og eksempelvis leje den ud via Airbnb.

Fra det sekund du træder ud af hoveddøren, møder du indre bys charmerende stemning, og områdets mange unikke kendetegn står i kø: Det Kongelige Teater, Strøget, Den Lille Havfrue og Nyhavn findes alle i kort gåafstand, ligesom nogle af landets skønneste specialforretninger præger lokalmiljøet. Du befinder dig i kort gåafstand til nogle af Københavns mest velrenommerede restauranter, Cantina, Den Lille Fede, FIAT og Geist, de tidlige weekendmorgener kan tilbringes på Café Atelier September, som muligvis udgør hyggeligste brunchsted. Og det kan være svært at vælge – for byens mest eksklusive tilbud ligger som perler på snor lige her...

Og det er ikke på den eneste front, beliggenheden udmærker sig. Fra lejligheden er der bogstaveligt talt kun 150 meter til Kongens Have, og i den modsatte retning har du hele Kongens Nytorv, der fungerer som et af byens knudepunkter, når det kommer til offentlig transport. Her er du nemlig forbundet med et hav af busser samt metroen, der snart udvider med Cityringen. Du befinder dig i cykelafstand til alle Københavns brokvarterer, og som bilejer kan man glæde sig over, at lejligheden ligger lige op ad den grønne zone, hvilket gør det utrolig let at parkere med beboerlicens.

Med nøglerne til denne lejlighed venter en tilværelse i første række til storbylivet.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Store Regnegade 19A, 1 th,
1110 København K

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.