Rørmosevej 16, Hillerød

322 etagemeter med naturskøn adresse

Se bolig

Rørmosevej 16,
3400 Hillerød

 • Kontantpris 3.095.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 3.621 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1969
 • Grundareal 819 m²
 • Boligareal 161 m²
 • Værelser 4
 • Etager 2
 • Kælderareal 161 m²
 • Carportareal 29 m²

322 etagemeter med et stort potentiale og en naturskøn adresse

Midt mellem Arresø og Gribskov ligger den lille by, Tulstrup, som altså placerer sig midt i den nordsjællandske natur, når den er allerbedst. Og ikke nok med at I bliver naboer til Danmarks største sø og Danmarks største skov, så har I også kun ti minutters kørsel til det stemningsfulde centrum af Hillerød. I har med andre ord fundet en attraktiv adresse, der på fornemmeste vis kombinerer by og natur.

Når I ankommer til Tulstrup, skal I sætte kurs mod den fredelige Rørmosevej, som ligger i udkanten af byen og omkranses af både små søer og åbne marker. Naturen er i højsædet, og den grønne udsigt følger jer, hvor end I kigger hen. Ved nummer 16 bydes I velkommen hjem af den klassiske, fuldmurede gulstensvilla fra 1969, som ligger højt i terrænet. I får derfor både en fin udsigt fra haven, og I er samtidig forskånede for regnvand i kælderen. Før I bevæger jer indenfor, kan I parkere bilen, og I får både en carport og en integreret garage i kælderen, så der er plads til flere køretøjer.

Indendøre venter jer intet mindre end 322 etagemeter, så her er rigelig plads til den store børnefamilie. Alle disse etagemeter fordeler sig på både et velindrettet stueplan og en fuld, anvendelig kælder med et væld af indretningsmuligheder. I får direkte adgang fra haven til kælderen, og hernede venter jer både et vaskerum, et badeværelse med sauna, et værksted samt flere disponible rum af forskellige størrelser. Der er derfor perfekte betingelser for gør-det-selv-projekterne, men I kan også slippe fantasien løs og indrette jer med alt fra gildesal til erhverv eller en teenageafdeling til de store børn. Som en lille sjov detalje, kan I hernede finde de gamle planløsninger over huset, hvor I udforske hele opbygningen, hvis I skulle være interesserede i arkitekturen.

En trappe leder jer ovenpå, hvor stueplanets planløsning er som skræddersyet til familielivet. I får nemlig separat værelsesafdeling og opholdsmiljø, hvor førstnævnte rummer et gæstetoilet, et badeværelse og tre fine værelser. Alt dette fuldendes af køkkenet og den store vinkelstue. Rammerne er altså rigtig gode, og det er derfor nemt at forestille sig, hvordan I med lidt maling, knofedt og kreative idéer kan forvandle det til jeres helt egen drømmebolig med tidssvarende design og moderne komfort. I får en stor bolig med et enormt potentiale. I fremtiden vil I derfor kunne sætte jer til rette i stuen, hvor de mange brede vinduespartier skaber en flydende overgang til havens grønne omgivelser.

I det gode vejr kan I indtage den sydvestvendte fliseterrasse, der er delvist overdækket, så her kan I både nyde de mange soltimer og rykke i læ, når duggen falder. Her kan I sidde dejligt ugeneret og nyde udsigt til træer og buske i fuldt flor. Haven kan ses som et grønt lærred, hvor I kan udfolde havedrømmene om alt fra små solkroge til køkkenhave og drivhus.

Når I først har indrettet jer og skabt et hjem lige efter jeres ønsker, så kan det være svært at løsrive sig fra de hjemlige rammer. Men hvis det lykkes, så står nærområdet til rådighed med et væld af skønne naturoplevelser. I kan tage på lange gåture i Gribskov, eller I kan tage en kajak ud på Arresø og nyde udsigt over søbredden. Men I behøver slet ikke bevæge jer så langt for at finde de gode oplevelser, for jeres nye lokalsamfund byder på et rigt foreningsliv med aktiviteter for folk i alle aldre. Her er fællesspisning, banko-aftener, og I kan tage på kræmmermarked eller til teaterforestillinger på Kulsviergården. I hverdagen vil I desuden sætte pris på den korte vej til de daglige gøremål, for der er kun få minutters køretur til Ullerød, som har både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder. Til slut kan det nævnes, at området inden længe får sit helt eget supersygehus, som kommer til at ligge få kilometer fra jeres hjem.

Velkommen til et hjem, hvor børnene kan vokse op, hvor I kan blive gamle, og hvor familielivet for alvor kan få lov at slå rødder.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 


Reserveret