Herthavej 6, Charlottenlund

SMUK VILLA CENTRALT I CHARLOTTENLUND

Se bolig

Herthavej 6,
2920 Charlottenlund

 • Kontantpris 8.695.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 5.356 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke F
 • Byggeår 1911
 • Om- eller tilbygget 1976
 • Grundareal 730 m²
 • Boligareal 143 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 29 m²
 • Garageareal 13 m²

SMUK OG CHARMERENDE VILLA MED HAVE OG ALTAN CENTRALT BELIGGENDE I CHARLOTTENLUND

Velkommen til Herthavej 6, der åbner op for en fin og hyggelig villa i Charlottenlunds centrum - oplagt til den lille børnefamilie, der ønsker grønt græs mellem tæerne og en lys og velholdt bolig.

Villaen, der er opført i 1911 og prydes af et oprindeligt skifertag, byder på 143 kvadratmeter fordelt på fem værelser samt et samlet grundareal på 712 kvadratmeter og et kælderrum.

Det første, der springer en i øjnene, er boligens utroligt smukke have, hvis omkringliggende træer og buske skærmer af fra vejen og skaber en hyggelig udendørs base. Her kan I sidde i fred og ro med en drink på terrassen, henslænge jer under træernes skygge eller slippe ungerne løs blandt stedsegrønne buskadser og vilde blomster. Haven har en overskuelig størrelse, er nem at holde, og der hører tilmed to cykelskure med samt et anneks, der for eksempel kan benyttes som vaskerum. Terrassens centrale placering lover masser af sol dagen lang i sommermånederne, og det ville næsten være en skam ikke at finde havemøblerne frem og få tændt op for grillen.

Når regnen falder på, er det tid til at søge mod de indvendige gemakker - og her er der ingen tvivl om, at villaen lever op til havens idylliske fremtræden. Stuen udmærker sig med sildebensparketgulv og et fantastisk lysindfald, der giver rummet et topmoderne udtryk, mens den buldrende pejs sørger for at sætte stemningen, når regndråberne diskret banker på ruderne og aftenens mørke sænker sig. Indret jer med bløde møbler og sæt jeres helt eget præg, hvad end I er til kunst på væggene, bugnende bogreoler eller stilfulde blomstervaser i vindueskarmen, hvorfra I kan kigge ud til den frodige have. I hjemmets spisestue går det smarte sildebensparketgulv igen, og der er direkte udgang til de terrassen via en smuk dobbeltdør.

Det velholdte køkken, der fremstår lyst, enkelt og i klassiske, hvide materialer med træbordplader, byder på gulvvarme og opvaskemaskine. Her er masser af plads til jeres potter og pander, og det vil krible i fingrene efter at lave mad midt i de lækre og indbydende omgivelser. Endelig kan stueetagen prale af et mindre gæstetoilet og et værelse med indbygget skab i samme stil som stue og spisestue, hvor det er oplagt at indrette et forældresoveværelse.

Førstesalen åbner op for et repos, der på den ene side giver adgang til et oplagt børneværelse med trægulve og charmerende skråvægge. Derudover indeholder førstesalen et gennemgangsværelse, der for eksempel kan indrettes som kontor eller ekstra stue. Her er adgang til villaens skønne altan med plads til havebord- og stole, hvor I kan sidde og nyde den enestående udsigt over haven og det grønne, farverige villakvarter - gerne med en kop morgenkaffe i den ene hånd og dagens avis i den anden. Rosinen i pølseenden er boligens tredje potentielle soveværelse, der er udstyret med indbyggede skabe, samt et skønt badeværelse med gulvvarme, separat bruseniche, badekar og gode opbevaringsmuligheder.

Herthavej 6 tilbyder en sublim beliggenhed i Charlottenlund. Med base i et roligt villakvarter får I det bedste udgangspunkt for en skøn dagligdag, hvor I samtidig har kort til alle byens fristelser. Villaen er placeret på en sidegade til livlige Ordrupvej, og I kommer derfor ikke til at gå længere end et par minutter, før I når indkøbsmuligheder som Irma, MENY og Fakta. Derudover bugner gaden af spisesteder for enhver smag - hvad end I er til kebab, sushi eller pizza. Sct. Joseph Søstrenes Skole ligger fem minutters gang væk, mens Ordrup Skole og Ordrup Bibliotek kan nås på en rask ti minutters gåtur. Derudover frister området med parker, natur, daginstitutioner, kunstmuseet Ordrupgaard, Klampenborg Galopbane, og hvis I hopper på cyklen befinder I jer i løbet af ti minutter ved Skovshoved Havns maritime miljø - Charlottenlund er fuld af kendetegn, og med base på Herthavej 6 får I hurtig adgang til det hele.

Køber må forvente en overtagelse ikke tidligere end 01.03.2020

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.