Bulbjergvej 16, Vanløse

STOR HERSKABSVILLA I VANLØSE

Se bolig

Bulbjergvej 16,
2720 Vanløse

 • Kontantpris 7.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.189 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke E
 • Byggeår 1922
 • Grundareal 638 m²
 • Boligareal 160 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Kælderareal 100 m²

STOR HERSKABSVILLA I DET EFTERTRAGTEDE DAMHUSSØKVARTER

Det er ikke hver dag, man bliver præsenteret for så nydelig en villa som den på Bulbjergvej 16, og så endda med placering i Damhussøkvarteret, som er et af Vanløses ubetinget bedste områder. Her får du fingrene i en stor villa på i alt 260 m2 inklusiv en meget anvendelig kælder fuld af skønne detaljer fra først til sidst, der har kæmpe potentiale til at blive dit ønskehjem.

Hvem drømmer ikke om så smuk og prægtig en murermestervilla? Førstehåndsindtrykket emmer af charme og sjæl, som blandt andet kommer til udtryk ved den fornemme rødstensfacade med balusterbeklædt altan, mahognidøre og symmetrisk gavl samt den beplantede forhave med flotte buske. Den romantiske have fortsætter på den anden side af huset, hvor endnu flere blomsterbede og hyggekroge folder sig ud. Haven er beriget med en overdækket fliseterrasse med frit udsyn over haven, hvor der, trods overdækningen, strømmer masser af dagslys ind gennem det transparente tag fra morgen til aften. Denne fine detalje gør, at du kan nyde udelivet, selv hvis der går hul på skyerne, så du aldrig skal lade dig begrænse af vejret. Til ejendommen hører naturligvis både skur og carport, så familiens foretrukne køretøj altid kan stå lunt og tørt.

Så snart du træder indenfor, folder mulighederne sig ud. Der er nemlig nok at tage fat på, uanset hvilket hjem du har på tegnebrættet. Er det et åbent køkken-alrum med stue, du har i kikkerten, kan du med få midler åbne stueplanet op og derved skabe et intet mindre end fantastisk rum. Se bare på den enorme stue, hvor udsøgte stuklofter, rosetter, sprossede vinduer, franske dobbeltdøre og fletparket i eg gør det ud for de herskabelige detaljer, og som gør rummet til noget helt særligt. Køkkenet holdt i neutrale farver er fuldt funktionelt med alt i hårde hvidevarer, men dog er det ikke et, du skal have dårlig samvittighed over at skifte ud med et moderne snedkerkøkken, der bestemt vil gøre sig flot i disse rammer. I stueplan findes desuden et farverigt badeværelse.

Stueplan lægger godt ud, og førstesalen følger trop. Det er nemlig her, alle boligens reelle soveværelser findes, og dem er der hele tre af. Det største er det, der bliver mest kamp om. Her er der nemlig adgang til endnu et rum, der for eksempel kan bruges som kontor eller walk-in, og så er der udgang til en fantastisk, vestvendt altan med udsigt over områdets tagrygge. Endnu et badeværelse præsenterer sig på denne etage, dette holdt i blå toner med spændende fliser, og med både indmuret kar og separat brus er der virkelig plads til at fyre op for selvforkælelsen.

Sidst, men så absolut ikke mindst, har du mulighed for at udnytte kælderen. Vinentusiasten klapper i hænderne, så snart man kommer til det kølige viktualierum i forlængelse af grovkøkkenet, hvor det er oplagt at starte sin egen samling af vin i alle afskygninger. Derudover kan man indrette alt fra herreværelse til hobbyrum i de resterende disponible rum, og til allersidst skal det nævnes, at der også findes et vaskerum med toiletfaciliteter.

Bulbjergvej er en uhyre eftertragtet adresse, når det kommer til villakvarterer i hovedstadsområdet. Det er nemlig enormt børnevenligt med idrætspark, daginstitution og skole indenfor få hundrede meters afstand, og man finder både S-Tog og velassorterede indkøbsmuligheder få minutter fra hoveddøren. Damhussøens fredelige idyl ligger ligeledes i gåafstand, hvor man kan søge hen, hvis man trænger til lidt ekstra frisk luft. Det er altså ikke hverdagskost at finde så stor en bolig blot 8 km fra Kgs. Nytorv, som du desuden hurtigt og smertefrit kan komme til med både cykel og Metro.

Velkommen!

Reserveret