Bianco Lunos Alle 1A, Frederiksberg C

LIEBHAVERI FOR ALLE PENGENE - CHARMERENDE BYLEJLIGHED MED ADGANG TIL HYGGELIG LILLE GÅRDHAVE MIDT PÅ INDRE FREDERIKSBERG

Se bolig

Bianco Lunos Alle 1A, st
1868 Frederiksberg C

  • Solgt pris 4.650.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke G
  • Byggeår 1890
  • Boligareal 104 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Kælderareal 58 m²

LIEBHAVERI FOR ALLE PENGENE - CHARMERENDE BYLEJLIGHED MED ADGANG TIL HYGGELIG LILLE GÅRDHAVE MIDT PÅ INDRE FREDERIKSBERG

Vi går alle i vores stille sind og drømmer om en fantastisk lejlighed midt på Frederiksberg. Og her på Bianco Lunos Allé er tale om en lejlighed, hvor afstanden til haven ved Landbrughøjskolen, og den anden vej til Gammel Kongevej, bliver selv de bedste drømme om beliggenhed opfyldte. Hertil tør vi godt love, at der i dén grad er tale om en helt speciel bolig. Det er ikke hver dag, man kommer forbi en lejlighed som denne, og slet ikke så tæt på Indre By!

Kom med indenfor!

Lejligheden, der rummer 162 veldisponerede kvadratmeter, 104 kvm i stueplan og 58 kvm i kælderniveau, og alle disse kvadratmeter folder sig ud på denne toetagers planløsning i den nederste del af et charmerende byhus fra 1890 side om side med klassiske etageejendomme. Hvis vi bare starter med at kigge nærmere på de ydre rammer, er det tydeligt, at boligen er noget for sig. Den præsentable facade med små spir, savtakkede gavle er opført i mursten og gråmalet træværk, og ingen kan sætte en finger på den romantiske atmosfære, der omslutter huset og sænker tempoet i ellers livlige Frederiksberg. Kun én side af ejendommen er ikke flankeret af have eller terrasse, men det er resten - og heller ikke her skuffes vi. Der er masser af hyggekroge på de flisebelagte arealer, og det er muligt at følge solen hele dagen og sluge lidt ekstra D-vitamin.

Med udendørsarealerne in mente er forventningerne for de indvendige rammer sat meget højt. Og hvad ser vi? Allerede når vi træder ind i den enorme entré fornemmer man, at der ikke er slækket på stilen. Lyse parketgulve smyger sig rundt i hele stueplan og afslører to stuer, køkken, værelse, badeværelse, gæstetoilet og en lille udestue. Der er naturligvis højt til loftet og masser af herskabelige detaljer, der bl.a. ses i fyldningsdørene, stuklofterne og rosetterne, og overalt er hyggen og charmen særdeles fremtrædende. Se bare på de to stuer en suite! Den store døråbning giver dem en god sammenhæng og indbyder til alt fra familiemiddage omkring langbordet til fredagshygge i sofaen. Noget af det, der er med til at gøre lejligheden til noget helt specielt, er den formidable udestue med sprossede vinduer og et ekstravagant glasparti mod stuen. Her skrues der helt op for detaljerne. Det er bestemt ikke noget, man ser hver dag!

Køkkenet er i og for sig et stort rum med tilhørende spiseplads, og her finder vi selvfølgelig alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads gemt bag de tidløse moduler. Pladsen er udnyttet optimalt, men hvis det ikke er nok, kan køkkenet alternativt flyttes ud i en af de to stuer, så rummet kan omdannes til værelse. Når snakken alligevel går på værelser, folder et af slagsen sig ud med indbyggede skabe og eksklusiv adgang til boligens badeværelse, der er indrettet med lyse fliser og rødligt træ. Gæstetoilettet er til fri afbenyttelse for gæster, og det ligger ganske praktisk ud mod gangen.

Var der ikke noget med en etage mere? Den rummelige underetage, byder på uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Pladskrævende hobby? Lagerrum? Noget helt tredje? Det er kun fantasien der sætter grænser for de to disponible rum. Hvis man skal bruge rummene til mere normal ophold, da skal den graves ud, da højden flere steder ikke er mere end ca. 170 cm.

Derudover har lejligheden også et stort opbevaringsrum på loftet, ja faktisk har lejligheden brugsret til hele loftet.

Gl. Kongevej, Landbohøjskolens Have og alle Frederiksbergs utallige goder ligger lige rundt om hjørnet. Når det så er sagt, er der masser af ro på adressen, takket være den tilbagetrukkende beliggenhed og den rolige, ensrettede vej, så man næsten glemmer, at man bor midt i byen. Og det gør man virkelig. Utallige restauranter, caféer og butikker kæmper om beboerne og de forbipasserendes gunst, så du kan få én på opleveren, når du vil. Frederiksberg ligger midt i Københavns smørhul og udmærker sig ved sine grønne alléer og fredelige bybillede. Der er utroligt kort afstand til både indkøb, skole daginstitution og centrum af København, så vi er ikke i tvivl om, at adressen er helt ideel for bymennesket.

Grib telefonen og ring til os i dag! Denne lejlighed skal i dén grad opleves!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:

I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Bianco Lunos Alle 1A, st
1868 Frederiksberg C