Lyngtoften 24, Kgs. Lyngby

FAMILIEVENLIGT RÆKKEHUS I EFTERTRAGTET OMRÅDE

Se bolig

Lyngtoften 24,
2800 Kgs. Lyngby

 • Solgt pris 4.125.000 kr.
 • Ejendomstype Rækkehus
 • Energimærke D
 • Byggeår 1945
 • Grundareal 183 m²
 • Boligareal 82 m²
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 45 m²
 • Carportareal 16 m²

INDBYDENDE RÆKKEHUS MED VELDISPONERET PLANLØSNING OG SUBLIM ADRESSE

Velkommen indenfor til en fremvisning af dette funktionelle og indbydende rækkehus på Lyngtoften 24. Alt ved dette rækkehus henvender sig til jer, der drømmer om det søde familieliv nord for København. Her får I en smag på det hyggelige, lokale liv i Brede – en lille, grøn bydel nord for Kgs. Lyngby, der især taler til den lille familie, som ønsker en tilværelse midt imellem by og natur.

Det røde murstensrækkehus ligger i en eksklusiv klynge af huse, som står indrettet i tre plan inklusive kælder. Byggeriet er fra 1945, og foran indgangspartiet er der plads til at parkere sin bil under carporten. En dejlig, lukket baghave er orienteret mod vest, hvorfor den bades i sol fra tidlig formiddag til aften. Terrassen inviterer til livsnyderi under åben himmel, og på det fine græsareal er der plads til børneleg eller til at brede et tæppe ud til solbadning.

Hoveddøren åbner op til en stilsikker og kompromisløs bolig, hvor hverdagsluksus går hånd i hånd med funktionalitet. Huset råder helt nøjagtigt over 127 kvadratmeter, der byder på 82 kvadratmeter veldisponert bolig samt en veludnyttet kælder på 45 kvadratmeter. Huset har gasfyr fra 2016, nye hvidevarer samt smukke og lyse trægulve, der er sæbebehandlede – som et ekstra plus får I masser af opbevaringsplads i kælderen såvel som på loftet og i de mange skunke.

I stueetagen ligger rækkehusets lyse opholdsrum, der inviterer til hygge og nærvær for hele familien. Køkkenet står med klassiske, lyse skabselementer samt hårde hvidevarer af god kvalitet, hvorfor I får ideelle rammer for madlavningen. I åben forbindelse ligger spisestuen, med adgang til haven, og mod øst ligger den hyggelige og indretningsvenlige stue. Etagen byder desuden på en praktisk entré med adgang til resten af hjemmet.

På 1. salen bliver I mødt af et eminent lysindfald, der strømmer uhindret ind fra de store vinduespartier. To gode og regulære soveværelser ligger mod henholdsvis øst og vest, og de kan indrettes præcis, som I ønsker. Det kan fx. være som forældresoveværelse og børneværelse for den lille familie eller som soveværelse og kontor for seniorerne, der har solgt den store villa for at komme ned i noget mindre og mere overskueligt. Ved siden af ligger badeværelset, og det er opført i en klassisk, lys stil med separat bruseniche.

Slutteligt byder vi ned i den højloftede kælder, som byder på gode anvendelsesmuligheder. Her finder I nemlig et vaskerum samt to disponible rum, der evt. kan benyttes som teenageafdeling med mulighed for etablering af eget badeværelse.

Ejendommen kan prale med en placering, der vil få ethvert forældrehjerte til at banke. Her er det gode boligvænge nemlig komplet afskærmet fra generende trafik, og derfor er fuglenes livlige kvidren den eneste lydkulisse. Derudover har I veletablerede stisystemer kun 50 meter fra hoveddøren – perfekt når ungerne skal færdes på egen hånd. Kvarteret er, med andre ord, børnevenligt med stort B.

Rækkehuset tæt på Nordsjællands fineste natur. Alligevel ligger Brede og Lundtoftes hyggelige bybillede blot inden for cykelafstand og tilbyder alt fra velassorterede handlemuligheder i bl.a. Netto og Dagli’Brugsen til kiosk, slagteri og flere spisesteder. Familiens yngste medlemmer kan hurtigt nå i skole, for ejendommen er velplaceret i smørhullet mellem Lundtofte Skole og Kongevejens Skole. Det samme gør sig gældende for byens gode sportsfaciliteter bl.a. ved Brede Idrætsforening få meter fra hoveddøren,

Som prikken over i’et, er I omgivet af natur. I er nemlig tæt på Mølleåens rislende vand, mens de store skovområder bare venter på at blive udforsket. Der er nemlig kort til Geelskov og Ravnholm Skov. Især Ravnholm Skov er fantastisk med sine fine bakker, der bugter sig gennem landskabet – det er nemlig ikke for ingenting, at skoven har fået tilnavnet Det Danske Schweiz. Hvad mere kan man drømme om?

Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Lyngtoften 24,
2800 Kgs. Lyngby