Solhusene 4, Albertslund

Nyrenoveret og utrolig fleksibel bolig med kombineret erhvervsdel

Se bolig

Solhusene 4,
2620 Albertslund

 • Kontantpris 2.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 2.846 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1918
 • Om- eller tilbygget 1986
 • Grundareal 418 m²
 • Boligareal 152 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Kælderareal 4 m²

Nyrenoveret og utrolig fleksibel bolig med kombineret erhvervsdel

Er muligheder og fleksibilitet vigtige kriterier for dig i en kommende bolig, så bør du bestemt kigge forbi denne spændende villa på Solhusene 4, som kombinerer erhverv og bolig i én lækker pakke.

Ejendommen ligger centralt i Albertslund bare 450 meter fra Albertslund St. og alle midtbyens gode indkøbs- og shoppingmuligheder, som ligeledes forefindes her. Samtidig ligger villaen med fantastisk god synlighed ud mod Roskildevej, så der virkelig kan skabes blikfange direkte til bygningens gode udstillingsvindue i erhvervsdelen. Her kommer masser af opmærksomhed og trafik fra både gående, cyklister og bilister i disse omgivelser, og i den forbindelse er der selvfølgelig også anlagt en god parkeringsplads ved ejendommen, så du kan give dine potentielle kunder og samarbejdspartnere en varm velkomst.

Ja, potentialet er stort, og særligt for dig som selvstændig erhvervsdrivende kan der her åbnes mange døre. Erhvervsdelen udgør ca. omkring 40 % af ejendommen og består af et lækkert værksted i stueplanet, hvorfra en trappe leder op til hele 1. salen, som også er godkendt til erhverv. Heroppe består afdelingen af et stort og lyst lokale med tekøkken samt et tilhørende "personaletoilet."

De gode rum egner sig til mange former for erhverv; med det attraktive værksted er stedet især oplagt for den selvstændige håndværker, fx maleren eller elektrikeren. Men det flotte, nyrenoverede udseende åbner også for at indrette en indbydende klinik til massage eller skønhedsbehandling eller måske skabe et dejligt kontor til revision eller lignende. Her kan du skabe en business, mens din hyggelig bolig venter lige på den anden side af døren.

Fra hovedindgangen til ejendommen er der særskilt indgang til henholdsvis erhvervsdelen og boligen, og begge afdelinger fremtræder i 100 % nyrenoveret og indflytningsklar stand. Du ankommer direkte til en stor og smuk opholdsstue, som giver et stilfuldt førstehåndsindtryk. Et slidstærkt gulv i tidens trendy betonlook præger overfladerne, mens vægge og lofter er hvide og glatte. I åben forbindelse med stuen er et nyt køkken i moderne stil, som står opført med hvide, grebsfrie fronter, indbyggede spots i loftet og super fede "subway tiles" på væggen til at fuldende det flotte helhedsindtryk! Derudover har det alt, hvad du skal bruge i forbindelse med en aften i køkkenet; et stilfuldt køle-/fryseskab i retrodesign, en indbygningsovn og -opvaskemaskine samt en stor dobbelt håndvask med plads til flere elementer.

Den øvrige del af boligen udgøres af et lyst og komfortabelt soveværelse med fin plads til at indrette sig med seng og klædeskab samt et virkelig lækkert og ikke mindst stort badeværelse med gulv i trælook og med mintgrønne mosaikker i det separate brusemiljø. Prikken over i'et er en rummelig entré med god plads til ting og sager, og herfra er der videre udgang til en skøn, flisebelagt terrasse, hvor der er eftermiddags- og aftensol.

Når alt dette er sagt, betyder det imidlertid ikke, at denne opdeling mellem bolig og erhverv behøver at være løsningen for dig. Som nævnt er "mulighed" og "fleksibilitet" de helt store nøgleord for denne ejendomme, og hvis du ønsker, kan du nemt inddrage både stueetagens værksted og hele 1. salen som en del af boligen, så du kan bo her med hele familien. Ved at nedlægge erhvervsdelen kan du nemlig skabe op til to-tre ekstra værelser! Det hele fremtræder allerede i rigtig flot boligstandard – særligt 1. salens hyggelige værelse, hvor der er loft til kip og fritliggende bjælker.

Har du lyst til at høre mere om alle de spændende muligheder, som byder sig til her på Solhusene 4? Så kontakt Bolig Eksklusiv allerede i dag.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Solhusene 4,
2620 Albertslund

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.