Rudesøvej 13, Holte

Helårsgrund direkte til Rudesø

Se bolig

Rudesøvej 13,
2840 Holte

  • Solgt pris 7.500.000 kr.
  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Byggeår 1923
  • Om- eller tilbygget 1992
  • Grundareal 1690 m²
  • Boligareal 59 m²
  • Værelser 2
  • Etager 1
  • Garageareal 21 m²

Unik muligheden for at bygget drømmehuset direkte til Rudesø og Rude Skov.

Med en beliggenhed for enden af en stille, lukket vej og med hele 1.690 kvadratmeter, der løber så godt som hele vejen ned til Rudesø mod syd, og som rækker ind i Rude Skovs skovbryn mod nord og øst, tøver vi ikke med at kalde dette for Holtes bedste byggegrund. Her kan I bo fredeligt og stille med en fortræffelig udsigt over søen og med muligheden for at vandre direkte ud i skoven fra jeres egen baghave. Alligevel er der under ti minutters gang til nærmeste supermarked og blot fem minutter på cykel til Ny Holte Skole.

Med så stor en grund siger det sig selv, at potentialet er enormt. I kan få plads til rigtigt mange kvadratmeter under tag med en fabelagtig udsigt til skoven og søen, og samtidig kan I få et skønt lysindfald fra både syd og vest, hvor haven åbner sig op ned mod vandet.

I kan have et skovanneks gemt inde mellem træerne, og I kan lave en træterrasse med aftensol helt nede ved søbredden. Selve huset skal vi ikke sige for meget om. Her kan I bygge lige netop den ejendom, I altid har drømt om.

Hvis I ikke allerede er bekendt med det, tilbyder Rude Skov nogle af Danmarks bedste mountainbike-spor, hvor I både kommer forbi stejle skrænter og dybe søer. Skoven har historiske dæmninger, et udsigtspunkt med kig til Øresund og en oplyst sti, så I også kan løbe en aftentur efter mørkets frembrud. Og så kan I oplagt have en kajak liggende klar i haven til at stævne direkte ud på søen.

På trods af den fredelige naturbeliggenhed er der desuden blot få minutters gang til Holtehallerne og Rudegaard Stadion, ligesom I kan cykle de to kilometer til Holte Midtpunkt på cirka ti minutter. I bil tager det kun et kvarter ind til København.

Der foreligger geotekniske prøver på både jordbundsforhold og forureningsniveau. 

Velkommen til Rudesøvej 13!


Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Rudesøvej 13,
2840 Holte