Emdrupvej 114, København NV

Super lækker 4-værelses lejlighed

Se bolig

Emdrupvej 114, 2 tv,
2400 København NV

  • Kontantpris 3.275.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.837 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke E
  • Byggeår 1952
  • Boligareal 118 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1

Super lækker 4-værelses

Om I er den lille børnefamilie, der er på udkig efter mere plads og samtidig ønsker at bo i byen, eller parret der drømmer om en fed new yorker-agtig lejlighed med et kæmpe indretningspotentiale, så må I ikke snyde jer selv for at tage et kig på Emdrupvej 114, 2. tv.

Her er der tale om en umådelig skøn lejlighed, som kan prale af intet mindre end 118 velindrettede m2. Når du åbner døren til boligen, bliver du mødt af et stort og super flot nyistandsat HTH-køkken fra 2018. Det er et rigtig moderne samtalekøkken med kogeø, og der er masser af god bordplads til at udfolde dine gastronomiske evner, så er der en fremtidig Bocuse d’Or-vinder gemt i dig, er det bare med at finde de skarpe knive og kokkehuen frem. Er du knap så ferm i et køkken, så fortvivl ej, for der er hjælp at hente. De fleste hvidevarer er fra Siemens og derfor af højeste kvalitet, og de kan alle kobles til din SmartPhone og dermed gøre din hverdag betydeligt lettere. Og med et teknisk vidunder af et køleskab fra Samsung, kan du ikke bare få nyhederne serveret på skærmen under madlavningen, men sågar få opskriften på Coq au vin læst op. Der er stort ikke den ting, der ikke er muligt i dette fantastiske køkken.

Skulle du efter udmattende udskejelser i køkkenet have brug for at geare ned, er det oplagt at lave din egen wellness salon på det lyse og indbydende badeværelse. Der er hvide klinker på vægge og gulv, og tilsætter du et par aromatiske duftlys, er der virkelig lagt op til gedigen afslapning. Der er for nyligt indsat et nyt skabsmøbel samt et stort spejl, hvor du efter endt karbad kan nyde dit afspændte og rolige spejlbillede.

Lejligheden kan ikke bare prale af et enkelt toilet, men hele to, så er der flere beboere i lejligheden, er der næsten garanti for, at enhver morgen kan starte roligt og fredfyldt ud. Der er også tilkoblet en vaskemaskine, og dermed har du alle fornødenheder inden for hjemmets fire vægge.

Fra køkkenet er der adgang til en stor stue, som med to smukke franske døre åbner op mod det tilstødende værelse. Rummene fremstår meget lyse og indbydende, hvilket understreges af det smukke sildebensparket, der pryder gulvene, og de store vinduer mod gaden. Væggene efterlader god plads til udsmykning - og om det er ekspressiv moderne kunst, børnetegninger skabt med den største kærlighed eller noget ganske andet, der skal pryde dem, er helt op til dig.

Lejligheden kan desuden byde på to dejlige værelser, som med fordel kan anvendes til børneværelse eller overnattende gæster fra nær og fjern. Mulighederne er mange, og det er kun din egen, eller kærestens, fantasi, som sætter grænsen.

Kvarteret, som lejligheden ligger i, er et dejligt område, og du finder stort set alt, du har brug for inden for rækkevidde. Boligen ligger meget tæt på Emdrup Station og Emdrup Torv, hvor du, med et af verdens bedste og mest veletablerede offentlige transportsystemer, har let adgang til resten af verden. Med kun 6 km til centrum af Kongens København har du et ocean af indkøbsmuligheder og et sprudlende og pulserende kulturliv til rådighed.

Skal du bare lige have styr på dagligdagsindkøbene, kan du nemt og bekvemt benytte dig af den nærliggende Netto eller Irma. Så om du foretrækker tilbud til spotvarepriser eller mere er til råvarer fra små gårde i Vestjylland, har du adgang til det hele.

Beliggende tæt på det naturskønne Utterslev Mose, har du også en unik mulighed for at erstatte byens energiske vibe med en mere rolig en af slagsen på kun få minutter. Her kan du nyde en vidunderlig gåtur med din udkårne i hånden eller slippene børnene fri i smuk natur og lade dem mærke den danske muld under fødderne. Vil du hellere have pulsen op, kan du udfordre din bedre halvdel til en tennismatch på banerne, som nærmest ligger i baghaven.

Lyder dette ikke bare som noget for dig? Ja, ikke? Så ring til os for en fremvisning.

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Emdrupvej 114, 2 tv,
2400 København NV

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 23/2 14:15-14:30