Højbjerg Vang 48, Holte

KÆDEHUS MED UDSIGT OG GRØNNE AREALER

Se bolig

Højbjerg Vang 48,
2840 Holte

  • Solgt pris 6.000.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke F
  • Byggeår 1977
  • Grundareal 504 m²
  • Boligareal 166 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Carportareal 32 m²

DET BEDST BELIGGENDE KÆDEHUS I HØJBJERG VANG MED SMUK UDSIGT OG UDESTUE

Har du altid drømt om gåture i skoven som en del af dine daglige rutiner? Med adresse på Højbjerg Vang 48 i Paradiskvarteret, der er placeret en kort cykeltur fra Holte, får du dét - og meget mere til! Man forstår, hvorfor området, der består af i alt 27 kædehuse, bliver kaldt for Paradiskvarteret, for her bugner af naturrige områder og en udsigt, der vil slå pusten fra de fleste. Og bare rolig: Det her er paradiset, hvor det er helt tilladt at fortabe sig i de mange fristelser.

Hjemmet er placeret på en blind vej, hvor børnene kan færdes trygt. Boligen er opført i 1977 af arkitekten Palle Suenson, som også står bag det nærliggende Gassehaven, så her er virkelig kræset for detaljerne. Du får 166 kvadratmeter, men pladsen rækker langt mere end inden for hjemmets vægge. Hvis du flytter ind på Højbjerg Vang får du nemlig adgang til hele 60.000 kvadratmeter fredede udenomsarealer, som du vil eje i fællesskab med resten af paradisets beboere. Disse fantastiske kvadratmeter indebærer blandt andet Rude Skov, parklignende fællesarealer og frie marker. Områdets beboere betaler til grundejerforeningen, der sørger for at vedligeholde alle de skønne arealer for en. Du skal derfor ikke gøre andet end at stoppe op, tage en dyb indånding og nyde de mange muligheder. Hvem har ikke altid drømt om at tage på picnic i sin egen private skov? Fat tæppet, snackkurven og den gode flaske rødvin på øverste hylde og få én på opleveren sammen med personen, du holder allermest af.

Efter en skøn dag i skoven er der intet som at trække tilbage til de hjemlige gemakker. I husets hyggelige, lukkede gårdhave skinner solen dagen, og på den store terrasse i forbindelse med haven er der en enestående udsigt ned gennem områdets grønne fællesareal, hvor du om aftenen kan nyde udsynet til de flot oplyste rhododendronbede. I det hele taget er boligens udsigt en af de bedste i området. Desuden byder gårdhaven på dobbelt carport med tilhørende skur.

Skal vi tage et kig indenfor? Boligen har 40 år på bagen, men er blevet opdateret løbende, så derfor fremstår hjemmet stort set som nyt. Den store stue fungerer som hjemmets ultimative samlingspunkt, hvor lyset skinner gennem de store vinduer og sammen med de lyse gulve skaber en helt fantastisk og lækker atmosfære. En hvid pejs står placeret midt i rummet, og det er let at forestille sig, hvordan du og familien kan få indrettet jer med bløde møbler - og så kan I tilmed rykke ud i den unikke udestue med vinduer fra loft til gulv, som kun to af områdets boliger kan prale af. Slå benene op i stuen og nyd varmen fra pejsens flammer, mens duften af mad spreder sig ude fra køkkenet, der ligesom stuen fremstår lyst. Køkkenet, der også har opvaskemaskine, fik nyt gulv for to år siden, og det vil krible i fingrene efter at lave mad på de kridhvide bordplader. Her er desuden plads til et stort spisebord, hvor der er plads til alle gæsterne, når der skal inviteres på middag eller holdes hyggelige brætspilsaftener med familien.

Boligens to værelser er begge udstyret med indbyggede skabe, og så er der fra begge værelser udsigt til haven mod syd. Fra det største værelse er der udgang til den skønne have. Endelig kan du nyde et velholdt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche, der udmærker med hvide Höganas-klinker og granitgulv - sidstnævnte går igen på hjemmets gæstetoilet. Alle disse rum udgør tilsammen et hjem med en fantastisk planløsning, som vil egne sig til parret såvel som børnefamilien.

Med base i Paradiskvarteret bor du et lille stykke uden for Holte, der både byder på indkøb, skoler, station og hyggelige spisesteder. Det tager syv minutter at gå til bus samt den nærmeste skole, Skovlyskolen, og du kan nå til Holte Midtpunkt på 9 minutter i bil eller 12 minutter på cykel - hvis du da ikke har nok i den private skov, som du har til rådighed lige ved hjemmet.

Vil du smage lidt af paradisets fristelser? Så tag et kig forbi Højbjerg Vang 48!

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Højbjerg Vang 48,
2840 Holte