Solvænget 13, Gilleleje

Velholdt etplansvilla på lukket vej tæt på vandet

Se bolig

Solvænget 13,
3250 Gilleleje

  • Solgt pris 2.100.000 kr.
  • Ejendomstype Villa
  • Energimærke C
  • Byggeår 1970
  • Grundareal 804 m²
  • Boligareal 113 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1

Velholdt etplansvilla på lukket vej tæt på vandet

Velholdt etplansvilla på lukket vej tæt på vandet

Velkommen indenfor på Solvænget 13, hvor denne solgule murstensvilla i ét plan ligger klar til at byde sin nye familie velkommen. På adressen kombineres en skøn beliggenhed på en børnevenlig, lukket villavej omringet af smuk natur og dejlige naboer med et varmt og charmerende hjem, som kan danne rammen for mange lykkelige år fremover.

Den velholdte villa er et Ålsgårde Typehus opført i 1970. Den ligger tilbagetrukket fra Solvænget, og grunden er derfor ugeneret. Villaen råder over 113 nydelige kvadratmeter, som fordeler sig på en velfungerende planløsning. I husets sydlige ende finder vi således tre gode værelser samt badeværelset, mens bryggerset og det åbne køkken- og stueområde ligger i modsatte ende. Alle rummene nås via den centrale fordelingsgang. Der blev lavet flere større forbedringer ved huset i 2008, hvor der bl.a. blev indlagt fjernvarme og skiftet døre og vinduer.

Villaens hjerte er køkken-alrummet. Køkkenet er fra 2008 og er indrettet med rustikke, grove skiferfliser i changerende jordfarver på væggene, og tankerne ledes hen på et sydeuropæisk landkøkken. Over- og underskabene står i sort med matte, sorte greb, mens teaktræbordpladen rammer nuancerne fra vægklinkerne og binder køkkenet sammen. Whirlpool køleskabet og fryseren er indbygget i skabsmodulerne og skaber således et nutidigt køkken med et sammenhængende look. Induktionskogeplade, ovn og emhæte er alle af mærket Siemens. På den modstående kogeø er der masser af bordplads til både madlavning og lektielæsning. Fra køkkenet er der udsigt over spisestuen, mens opholdsstuen ligger rundt om hjørnet. Hele rummet har et vidunderligt lysindfald gennem det store vinduesparti. Det er også herfra, der er udgang til terrassen og haven. Hvad end terrassedøren er åben eller lukket, så forenes husets varme, hyggelige indre med naturen i haven i rummet her. Husets smukke, afhøvlede trægulve er bøgetræsparket, og de skaber en rød tråd og varm stemning, der fortsætter gennem hele boligen.

Villaens badeværelse og bryggers blev begge renoveret i 2008. Badeværelset står nydeligt og tidløst indrettet i sort og hvidt. Der er gulvvarme i de sorte gulvklinker, mens hvide klinker pryder den separate bruseniche. Badeværelsets resterende flader er enkle og hvide med gode opbevaringsløsninger, som holder looket. Det pæne bryggers er udstyret med AEG Lavamat vaskemaskine og Metro vandvarmer.

Slutteligt har boligens tre gode værelser alle en pæn størrelse, og de fungerer godt, som soveværelser til hele familien. Har I ikke behov for tre soveværelser, tager de nemt hvilken funktion, I nu har behov for. Det ene værelse er østvendt, mens de to andre værelser er sydvendte. De har begge indbyggede skabe, som snildt holder på hele garderoben.

Huset ligger bagerst på den 804 kvadratmeter store grund. Der går en lille flisesti rundt om huset, som leder til både hoveddør, men også den mindre fliseterrasse på villaens sydside. Derudover byder grunden på en dejlig have med en stor græsplæne, som indbyder til leg, samt træer, buske og bede, som pryder uden at tage for meget tid at holde.

Villaen er beliggende i enden af den lukkede, stille villavej, Solvænget, hvilket giver børnefamilier såvel som pensionister en ideel placering. Her behøver man f.eks. ikke at bekymre sig om trafik, når børnene leger på vejen. Fra Solvænget er vi cirka 15 minutters gåtur fra kysten med Gillelejes dejlige strand og bølgen blå. Gilbjerg Hoved frister med en fabelagtig udsigt fra sin 33 meter høje skrænt og er et af Sjællands bedste steder at studere trækfugle eller tage et kig til vores naboer i Sverige. Gilleleje by, også blot 15 minutter væk, byder på alt det, som man har behov for i hverdagen. Gilbjergskolen, nærmeste indkøb, station m.m. ligger under to kilometer væk, og Gillelejes stemningsfyldte havn lokker med Torvedage, sejl- og roklub og en god frokost.

Solvænget 13,
3250 Gilleleje