Store Kongensgade 90, København K

HERSKABSLEJLIGHED MED MARMORKIRKEN SOM NABO

Se bolig

Store Kongensgade 90, 2 tv,
1264 København K

  • Kontantpris 6.795.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.166 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke E
  • Byggeår 1880
  • Om- eller tilbygget 1976
  • Boligareal 142 m²
  • Værelser 5

HERSKABSLEJLIGHED MED MARMORKIRKEN SOM NABO

Forestil dig at kunne træde ud ad din hoveddør og være i stand til at gå til Amalienborg, Kastellet, Nyboder, og Kongens Have på under fem minutter. På Store Kongensgade 90 er dette muligt, og med nøglerne til denne lejlighed får du næppe en mere central placering.

Her får du en lejlighed på 142 m2 med to sammenhængende stuer, to værelser, køkken og bad i en glimrende stand. Lejligheden er på anden sal, så man er godt placeret over gadeniveau, og rummene er lyse, højloftede og behagelige at være i.

Den herskabelige stemning kommer især til udtryk i de to stuer, der er forbundet af franske døre. I begge rum er der plankegulve, høje fodlister og klassiske stuklister. De høje og brede vinduespartier lukker lyset ind i stuerne, og den store masseovn i hjørnet er en flot detalje, man skal lede længe efter.

Køkkenet er af Antik-linjen fra Sønderborg Køkkenet, og dette blev installeret i 2014, hvor man også fik opdateret alle hårde hvidevarer. Designet er helt unikt, og indretningen er enkel med hvide fronter og bordplader i egetræ. Sjældent ser man køkkener af denne størrelse i lejligheder, og forholdene inviterer til storslået madlavning. Man behøver naturligvis ikke at bekymre sig om opvasken, der klares problemfrit i maskinen.

Det var dog ikke kun køkkenet, der fik en tur i 2014; også badeværelset blev renoveret, og resultatet er flot med grå fliser på gulve og i brusenichen. I badeværelset findes desuden en vaskemaskine, så man ikke behøver forlade lejligheden for at klare tøjvasken, og man kan også finde plads til en tørretumbler, hvis man ønsker det.

Lejlighedens to værelser er af gode størrelser, og her findes de herskabelige detaljer også samt store vinduespartier, hvorigennem morgensolen skinner. Der er en dør mellem disse to værelser; denne er af sælger blændet af, så værelserne er separate. Slutteligt byder lejligheden også på et stort, indbygget skab i entréen, og ved siden af køkkenet er der et gæstetoilet beklædt med fliser.

Vi befinder os i en klassisk og smuk, gammel murstensbygning fra 1880. Øverst på bygningen er en stor tagterrasse, hvor du kan sidde på toppen af byen med himlen som dit tag og nyde tilværelsen og slappe af helt privat. Herfra får du også en smuk udsigt over hustagene i det nærliggende område og kan betragte Marmorkirken lige ved siden af. Til bygningen hører desuden en baggård, hvor man kan parkere sin cykel.

Beliggenheden taler nærmest for sig selv, og placeringen her på kanten af Frederiksstaden er da også suveræn. Det bliver næsten ikke mere mondænt, og det er de færreste, der kan prale af at være nabo til Marmorkirken og Hendes Majestæt på Amalienborg.

Der er alle tænkelige og utænkelige slags forretninger og caféer i nabolaget, og man kommer næppe til at løbe tør for nye spisesteder at besøge. Der er alt lige fra trendy steder som District TONKIN på Dronningens Tværgade til de helt klassiske restauranter ved Nyhavn.

Får du gæster langvejsfra, kan du være den perfekte vært, der bor i gåafstand til mange af byens helt store seværdigheder. For eksempel findes følgende seværdigheder under halvanden kilometer fra boligen: Christiansborg, Kongens Have, Statens Museum for Kunst, Rosenborg, Kastellet, Rundetårn og meget mere.

Hvis man vil gå en tur i nogle af de smukke parker i området, har man for eksempel Kastellet meget tæt på, ligesom der også kun er 500 meter til indgangen til Kongens Have, og der er kun lidt længere hen til Østre Anlæg og Botanisk Have.

Transportmulighederne til denne lejlighed er også helt i top. Du kan tage S-tog og InterCity-tog til Østerport Station, og den nærmeste metrostation er ved Kongens Nytorv. Fra sommeren 2019 får man det utroligt nok endnu lettere, når den kommende Cityring åbner med metrostation lige ved Marmorkirken. Nemmere bliver det ikke.

Alt i alt er denne lejlighed et særsyn på markedet, og du bliver næppe træt af at bo på denne fantastiske adresse. Ring allerede i dag.

Store Kongensgade 90, 2 tv,
1264 København K

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.